Kleine of grote verbouwing: 5 tips - Stairz Traprenovatie
Favicon

Kleine of grote verbouwing: 5 tips

Een verbouwing kan een behoorlijke impact hebben. Het kost geld, tijd en behoorlijk wat inspanning. Om je op weg te helpen, geven we je graag wat tips om je kleine of grote verbouwing in goede banen te leiden.

Kleine Of Grote Verbouwing 5 Tips

Tip 1: bedenk van tevoren goed wat je wilt

Als je eenmaal hebt besloten om te gaan verbouwen, bedenk dan van tevoren goed wat je wilt en schrijf tot in detail op wat je voor ogen hebt. Verzamel zo veel mogelijk informatie en ideeën en maak hier eventueel een moodboard van. Dit is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor de mensen die je verbouwing gaan uitvoeren. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe trap laten plaatsen, laat je dan van tevoren goed informeren over de mogelijkheden en de kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

Tip 2: bepaal je budget

Als je er eenmaal over uit bent wat je precies wilt qua verbouwing, dan is het natuurlijk ook zaak om je budget helder te hebben. Wat gaat het per onderdeel kosten, tot welk bedrag wil je gaan en hoe ga je om met financiële tegenvallers die tijdens de verbouwing kunnen ontstaan? Houd altijd rekening met extra kosten die kunnen optreden, dan weet je zeker dat je veilig zit voor wat betreft het budget.

Verbouwingstip 3: houd rekening met extra tijd

Een verbouwing loopt bijna altijd wel iets uit. Houd hier rekening mee in en plan alles niet te strak achter elkaar. Alleen maar fijn als het achteraf mee blijkt te vallen, toch?!

Verbouwingstip 4: werk met specialisten

Tijdens een kleine of grote verbouwing is er niets zo vervelend als het krijgen van tegenslagen, doordat je met de verkeerde mensen samenwerkt. Doe daarom van tevoren research naar de bedrijven die je in gedachten hebt voor je verbouwing en kies voor specialisten. Mensen met verstand van zaken die weten wat ze doen. En let ook op de service die ze bieden. Stairz Traprenovatie biedt bijvoorbeeld 20 jaar garantie op de renovatie van een open trap of dichte trap.

verbouwing,granieten trap,traprenovatie,grijze trap,nieuwe trap,jaren 30 trap,klassieke trap,stairz traprenovatie,granieten overzettreden

Vergeet bij de verbouwing de trap niet...

Tip 5: hak knopen door

Er komt een hoop kijken bij een verbouwing, maar uiteindelijk krijg je er wel iets moois voor terug. Blijf er dan ook niet te lang tegenaan hikken, maar hak de knoop door en laat die verbouwing maar beginnen!

Ga je verbouwen en wil je ook meteen de trap laten doen? Kom dan eens langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs!