Kleine of grote verbouwing: 5 tips - Stairz Traprenovatie
Favicon

Kleine of grote verbouwing: 5 tips

Een verbouwing kan een behoorlijke impact hebben. Het kost geld, tijd en behoorlijk wat inspanning. Om u op weg te helpen, geven we u graag wat tips om uw kleine of grote verbouwing in goede banen te leiden.

Kleine Of Grote Verbouwing 5 Tips

Tip 1: bedenk van tevoren goed wat u wilt

Als u eenmaal heeft besloten om te gaan verbouwen, bedenk dan van tevoren goed wat u wilt en schrijf tot in detail op wat u voor ogen hebt. Verzamel zo veel mogelijk informatie en ideeën en maak hier eventueel een moodboard van. Dit is niet alleen handig voor jezelf, maar ook voor de mensen die je verbouwing gaan uitvoeren. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe trap laten plaatsen, laat u dan van tevoren goed informeren over de mogelijkheden en de kosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Tip 2: bepaal uw budget

Als u er eenmaal over uit bent wat u precies wilt qua verbouwing, dan is het natuurlijk ook zaak om uw budget helder te hebben. Wat gaat het per onderdeel kosten, tot welk bedrag wilt u gaan en hoe gaat u om met financiële tegenvallers die tijdens de verbouwing kunnen ontstaan? Houd altijd rekening met extra kosten die kunnen optreden, dan weet u zeker dat u veilig zit voor wat betreft het budget.

Verbouwingstip 3: houd rekening met extra tijd

Een verbouwing loopt bijna altijd wel iets uit. Houd hier rekening mee in en plan alles niet te strak achter elkaar. Alleen maar fijn als het achteraf mee blijkt te vallen, toch?!

Verbouwingstip 4: werk met specialisten

Tijdens een kleine of grote verbouwing is er niets zo vervelend als het krijgen van tegenslagen, doordat u met de verkeerde mensen samenwerkt. Doe daarom van tevoren research naar de bedrijven die u in gedachten hebt voor uw verbouwing en kies voor specialisten. Mensen met verstand van zaken die weten wat ze doen. En let ook op de service die ze bieden. Stairz Traprenovatie biedt bijvoorbeeld 20 jaar garantie op de renovatie van een open trap of dichte trap.

verbouwing,granieten trap,traprenovatie,grijze trap,nieuwe trap,jaren 30 trap,klassieke trap,stairz traprenovatie,granieten overzettreden

Vergeet bij de verbouwing de trap niet...

Tip 5: hak knopen door

Er komt een hoop kijken bij een verbouwing, maar uiteindelijk krijgt u er wel iets moois voor terug. Blijf er dan ook niet te lang tegenaan hikken, maar hak de knoop door en laat die verbouwing maar beginnen!

Gaat u verbouwen en wilt u ook meteen de trap laten doen? Kom dan eens langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs!