Inspiratie: Een Betonlook trap - Stairz Traprenovatie
Favicon

Betonlook trap: perfect voor in een industrieel interieur

Een stoere inrichting met robuuste items en onafgewerkte materialen zijn kenmerkend voor een industrieel interieur. Omdat een trap met een industriële uitstraling hier natuurlijk perfect bij past, kunt u bij ons ook kiezen voor een traprenovatie met een natuursteen uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook trap, een trap met granietlook of een trap in het roestbruin.

betonlook trap,trap beton,betonnen trap,natuursteen trap,trap graniet,trap roest kleur

Betonlook trap

betonlook trap,betonnen trap,trap in betonlook,beton look trap,stairz traprenovatie

Een trap met betonlook is enorm populair. En dat is niet zo vreemd, want een betonnen trap past natuurlijk super in een huis met een modern interieur. Wilt u ook een betonnen trap? Wij geven u graag een vrijblijvend advies!

Trap met graniet look

betonlook trap,betonnen trap,graniet trap,stairz traprenovatie

Een trap met granietlook geeft een fraaie, luxe uitstraling. Een trap van echt graniet is natuurlijk prachtig, maar ook behoorlijk prijzig. Hiervoor hebben wij een oplossing: een traprenovatie op basis van PVC-traptreden, maar met de uitstraling van graniet. Meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Trap met natuursteen uitstraling: roestbruin

betonlook trap,roestbruin trap,betonnen trap,stairz traprenovatie,natuursteen trap,stenen trap

De kleur roestbruin is helemaal hip en past perfect in een industrieel interieur. Vandaar dat u bij ons ook dan ook kunt kiezen voor een traprenovatie in het roestbruin. Het resultaat: een prachtige trap met een stoere, natuurstenen uitstraling. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Trap met verlichting

Een ding is zeker: een traprenovatie op basis van natuursteen look-overzet treden geeft een prachtig resultaat. En wilt u het helemaal ‘af’ maken? Dan kun er ook voor kiezen het geheel te verfraaien met trap verlichting.

Interesse in een betonlook trap?

Ga mee met de trend en kies ook voor een traprenovatie met een natuursteen uitstraling. Kom van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak via telefoonnummer 0252-508000. Onze adviseurs zijn u graag van dienst!