Trap met korting? Profiteer van de lente actie van Stairz
Favicon

Trap met korting? Profiteer van onze lente actie!

Het is lente. En dat betekent dat het - net als vorig jaar - weer tijd is voor een nieuwe actie. In 2019 gaven wij € 250,- korting weg op een traprenovatie. Dit jaar hebben we besloten het iets anders aan te pakken. Uiteraard in uw voordeel!

Let op: de lente-actie is inmiddels verlopen.

lente actie,korting traprenovatie,stairz traprenovatie,actie trap renoveren

€ 250,- korting x 1,5

Dit jaar geven wij in de maanden april en mei wederom € 250,- korting weg. Echter doen wij hier graag nog een schepje bovenop. Hieronder leggen we het u graag even uit.

In deze tijd - waarin het corona virus ons allemaal raakt - kunnen we allemaal wel wat vrolijkheid en positiviteit  gebruiken. Daarom willen we iets extra's doen. In de maanden april en mei vermenigvuldigen wij de korting van € 250,- dan ook graag met 1,5.

Anderhalve meter afstand

Naast de € 250,- korting profiteert u dus in de maanden april en mei van extra voordeel. We vermenigvuldigen het bedrag met 1,5. "Waarom 1,5?", zult u misschien denken? Dit zit als volgt.

Zoals u weet, houden we in deze tijd allemaal anderhalve meter afstand van elkaar. Ook wij houden ons uiteraard aan deze maatregel. Om te benadrukken dat ook onze adviseurs en monteurs zich strikt aan deze regel houden, doen wij het kortingsbedrag dus keer 1,5!

Samengevat komt de korting in de maanden april en mei dus neer op maar liefst € 375,-!

U kunt er vanuit gaan dat uw traprenovatie veilig en verantwoord wordt uitgevoerd!

Actievoorwaarden

Korting geldig op afspraken gemaakt tussen 1 april en 31 mei 2020.
De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

Vrijblijvend advies?

Wilt u ook profiteren van deze actie? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een traprenovatie? Bel dan voor een vrijblijvend advies met telefoonnummer 0252 508000 of kom langs in onze showroom in Lisse (op afspraak).