Trap met lades: ideaal voor het opbergen van spullen - Stairz
Favicon

Trap met lades: ideaal voor het opbergen van spullen

Sjaals, mutsen en handschoenen, laarzen en slippers van de kinderen… Kun je ook wel wat extra opbergruimte in je huis gebruiken? Denk dan eens aan een trap met lades of een trap met een schuifsysteem aan de zijkant. In dit blog lees je er meer over.

Trap met lades

Op onderstaande foto zie je een trap uit onze showroom. Onderaan bevinden zich twee lades die tussen de traptreden zitten. Deze lades vallen in eerste instantie niet op, maar bevatten veel opbergruimte. Ook de grepen van de lades zijn nauwelijks zichtbaar.

trap met lades,stairz traprenovatie,trap renoveren,trap opknappen,trap met opbergruimte,houten trap,overzet treden

Naast een trap met lades kun je ook kiezen voor  verlichting in de trap. Dit kan uiteraard ook met elkaar worden gecombineerd. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Uitschuifbare kast

Naast een trap met lades, kun je er ook voor kiezen om - aan de zijkant - een uitschuifbare kast onder de trap te laten plaatsen. Op onderstaande foto zie je een voorbeeld van zo'n uitschuifbare kast in een dichte trap.

trap met lades,schuifsysteem trap,schuifkast trap,trap met opbergruimte,lade in trap,kast in trap

Een ding is zeker: zo'n uitschuifbare kast is een prachtige oplossing. Je benut de lege ruimte onder je trap en hebt meer ruimte om spullen - denk aan voorraad artikelen - op te bergen. Interesse? Neem dan contact op.

Meer mogelijkheden

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor wat betreft opbergoplossingen in je trap. Wij maken alles op maat en adviseren je natuurlijk graag over de mogelijkheden.

trap met lades,trapkast,kast in trap,opbergruimte trap,stairz traprenovatie,trap met opbergruimte,trap renoveren,opberg oplossing trap

Wil je meer informatie? Onze adviseurs komen graag thuis bij je langs om de situatie te bekijken en je te adviseren over de best mogelijke oplossing!