Trap met lades: ideaal voor het opbergen van spullen - Stairz
Favicon

Trap met lades: ideaal voor het opbergen van spullen

Sjaals, mutsen en handschoenen, laarzen en slippers van de kinderen… Kunt u ook wel wat extra opbergruimte in uw huis gebruiken? Denk dan eens aan een trap met lades of een trap met een schuifsysteem aan de zijkant. In dit blog leest u er meer over.

Trap met lades

Op onderstaande foto ziet u een trap uit onze showroom. Onderaan bevinden zich twee lades die tussen de traptreden zitten. Deze lades vallen in eerste instantie niet op, maar bevatten veel opbergruimte. Ook de grepen van de lades zijn nauwelijks zichtbaar.

trap met lades,stairz traprenovatie,trap renoveren,trap opknappen,trap met opbergruimte,houten trap,overzet treden

Naast een trap met lades kunt u ook kiezen voor  verlichting in de trap. Dit kan uiteraard ook met elkaar worden gecombineerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Uitschuifbare kast

Naast een trap met lades, kunt u er ook voor kiezen om - aan de zijkant - een uitschuifbare kast onder de trap te laten plaatsen. Op onderstaande foto ziet u een voorbeeld van zo'n uitschuifbare kast in een dichte trap.

trap met lades,schuifsysteem trap,schuifkast trap,trap met opbergruimte,lade in trap,kast in trap

Een ding is zeker: zo'n uitschuifbare kast is een prachtige oplossing. U benut de lege ruimte onder uw trap en hebt meer ruimte om spullen - denk aan voorraad artikelen - op te bergen. Interesse? Neem dan contact op.

Bekijk alle opbergmogelijkheden

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden voor wat betreft opbergoplossingen in uw trap. Wij maken alles op maat en adviseren je natuurlijk graag over de mogelijkheden.

trap met lades,trapkast,kast in trap,opbergruimte trap,stairz traprenovatie,trap met opbergruimte,trap renoveren,opberg oplossing trap