Trapleuning: hout of RVS? - Stairz Traprenovatie
Favicon

Trapleuning: hout of RVS?

Bij een mooie trap hoort een mooie trapleuning. Deze vormt immers de finishing touch van uw open trap of dichte trap. Daarnaast zijn trapleuningen ook nog eens heel belangrijk voor de veiligheid. Bent u op zoek naar een mooie leuning? Stairz Traprenovatie heeft zowel houten trapleuningen als RVS trapleuningen in het assortiment.

trapleuning,rvs leuning,rvs trapleuning,roestvrij stalen trapleuning,betonnen trap,beton look trap,overzet treden,stairz traprenovatie

Trapleuning van RVS

Er is veel vraag naar RVS balustrades en trapleuningen en dat is niet voor niets. Een leuning van RVS maakt een trap namelijk helemaal af. Daarbij past het uitstekend in bijvoorbeeld een industrieel of modern interieur. Voor wat betreft RVS trapleuningen, kun je bij Stairz Traprenovatie kiezen uit diverse uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een RVS leuning die is gepoedercoat, een vierkante RVS leuning of een ronde uitvoering (zie ook onderstaande afbeelding).

trapleuning,soorten trapleuningen,rvs trapleuning,leuning gepoedercoat,ronde trapleuning,vierkante trapleuning

Houten trapleuning

trapleuning,houten leuning,houten trapleuning,houten trap,stairz traprenovatie,overzet treden,landelijke trap

Of u nu van klassiek houdt of van modern: een leuning van hout past bij iedere stijl. Rond, vierkant of sleutelgatmodel: bij Stairz Traprenovatie is het allemaal mogelijk. En wilt u uw houten trapleuning in dezelfde kleurstelling als uw open trap of dichte trap? Ook dat is geen enkel probleem bij ons!

Wilt u meer informatie over onze trapleuningen? Bel met 0252-508000 of kom langs in onze showroom in Lisse. Wij zijn u graag van dienst!