Nieuwe LED-verlichting voor in de trap - Stairz Traprenovatie
Favicon

Nieuwe LED-verlichting voor in de trap

Heeft u interesse in een traprenovatie en wilt u bovendien LED-verlichting in uw nieuwe trap laten plaatsen? Overweeg dan eens ons nieuwe type verlichting. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

LED-verlichting in de trap

Dat LED-verlichting prachtig staat in een trap, wist u misschien al. Het geeft net dat beetje extra en zorgt er bovendien voor dat uw trap nog veiliger is. Steeds meer mensen kiezen dan bij een traprenovatie voor trapverlichting.

Zowel voor een open trap als een dichte trap zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Meer hierover leest u op onze pagina over trapverlichting.

Nieuw bij Stairz: unieke LED-verlichting voor in de trap

Naast LED-strips die verschillende lichtpuntjes bevatten (zie hieronder de foto's links en in het midden), bieden wij nu ook een nieuw soort LED-verlichting aan (zie foto rechts). Dit nieuwe type zorgt voor een heel strak en gelijkmatig licht.

Hieronder ziet u drie trappen met trapverlichting. Op de foto rechts is het nieuwe type verlichting in de trap gemonteerd. Welke verlichting vindt u het mooiste?

 

led verlichting trap,stairz traprenovatie,trapverlichting

Wilt u de mogelijkheden van trapverlichting in het echt bekijken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onze medewerkers geven u graag een vrijblijvend advies!