Traprenovatie offerte - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Traprenovatie offerte

Wanneer u voor traprenovatie bij Stairz Traprenovatie in Lisse kiest, is een offerte aanvragen kinderspel. Of u nu op zoek bent naar trappen, leuningen of bepaalde onderdelen die daarmee te maken hebben, bij ons vraagt u eenvoudig een financieel overzicht aan. Wij vertellen u open en transparant wat u van onze diensten kunt verwachten. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent als u een offerte aanvraagt voor een traprenovatie.

In Nederland en België
Onderhoudsvrij
Transparante offerte

Kies voor traprenovatie met een overzichtelijke offerte

Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Dit gegeven vertalen wij door naar de klant met een duidelijke en overzichtelijke offerte voor traprenovatie. Geef de afmetingen van uw trap of leuning aan ons door en vertel ons of wij rekening moeten houden met bijzonderheden, zoals gebogen leuningen. Wilt u uw nieuwe leuning bijvoorbeeld op de bestaande bevestiging plaatsen Dan hoeft u de muur niet te renoveren en dat scheelt behoorlijk in de portemonnee.

Prachtige en functionele traprenovatie

Heeft u een idee wat uw wensen zijn? Dat is mooi. Dan gaan wij voor u aan de slag om een offerte voor de traprenovatie te maken. Voor u het weet geniet u van een prachtig en functioneel resultaat. Zo zijn onze trappen en leuningen onderhoudsvrij en zijn de traptreden kras- en stootvast.

Op welke manier kunnen wij u helpen?

Vraag online een offerte aan of bel voor meer informatie naar 0252-508000. Wilt u liever een van onze vakkundige monteurs in het echt spreken of wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse en laat u verrassen.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!

Telefoon *