Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Traprenovatie offerte

Wanneer u voor traprenovatie bij Stairz Traprenovatie in Lisse kiest, is een offerte aanvragen kinderspel. Of u nu op zoek bent naar trappen, leuningen of bepaalde onderdelen die daarmee te maken hebben, bij ons vraagt u eenvoudig een financieel overzicht aan. Wij vertellen u open en transparant wat u van onze diensten kunt verwachten. Op die manier weet u altijd waar u aan toe bent als u een offerte aanvraagt voor een traprenovatie.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Kies voor traprenovatie met een overzichtelijke offerte

Wij houden van duidelijkheid en eerlijkheid. Dit gegeven vertalen wij door naar de klant met een duidelijke en overzichtelijke offerte voor traprenovatie. Geef de afmetingen van uw trap of leuning aan ons door en vertel ons of wij rekening moeten houden met bijzonderheden, zoals gebogen leuningen. Wilt u uw nieuwe leuning bijvoorbeeld op de bestaande bevestiging plaatsen Dan hoeft u de muur niet te renoveren en dat scheelt behoorlijk in de portemonnee.
Vraag een offerte aan voor uw trap Mail direct naar info@stairz.nl

Prachtige en functionele traprenovatie

Heeft u een idee wat uw wensen zijn? Dat is mooi. Dan gaan wij voor u aan de slag om een offerte voor de traprenovatie te maken. Voor u het weet geniet u van een prachtig en functioneel resultaat. Zo zijn onze trappen en leuningen onderhoudsvrij en zijn de traptreden kras- en stootvast.

Op welke manier kunnen wij u helpen?

Vraag online een offerte aan of bel voor meer informatie naar 0252-508000. Wilt u liever een van onze vakkundige monteurs in het echt spreken of wilt u een kijkje nemen in onze showroom? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Lisse en laat u verrassen.

Andere bezoekers bekeken:

Traprenovatie open trap prijs | Traprenovatie prijzen | Traprenovatie pvc

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-offerte-raquo-stairz-traprenovatie