Huis verduurzamen? Denk ook een aan de trap! - Stairz
Favicon

Huis verduurzamen? Denk ook eens aan de trap

Een huis verduurzamen kan op allerlei manieren. Maar wist u dat - naast bijvoorbeeld het isoleren van uw huis en het plaatsen van zonnepanelen - een traprenovatie ook kan bijdragen aan een duurzame woning? Hieronder leggen we u graag uit waarom.

Huis verduurzamen: traprenovatie

Een trap die is geverfd, moet regelmatig opnieuw worden geschilderd. En een trap die is bekleed met tapijt, moet regelmatig worden gestofzuigd en zal snel slijten. Wilt u een trap die echt lang meegaat, denk dan eens aan een traprenovatie. Uw trap is weer als nieuw en kan er weer voor jaren tegenaan. En wist u dat u van ons maar liefst 20 jaar garantie krijgt op een traprenovatie…?

Open trap dichtmaken

Wilt u uw huis verduurzamen of energiezuiniger maken en heeft u een open trap in uw woning? Dan kunt u deze ook door ons dicht laten maken. Het grote voordeel van een open trap dichtmaken, is dat de trap voortaan minder tocht doorlaat. Hierdoor ontstaat er minder warmteverlies. Energiebesparend dus!

Wilt u ook uw trap laten dichtmaken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

LED-verlichting in de trap

In veel huizen zorgt verlichting voor een hoog stroomverbruik. Laat lampen dus zeker niet onnodig aan staan en vervang gloeilampen door energiezuinige LED-lampen. Ook de trap kunt u mooi verlichten met LED trapverlichting. Dit geeft niet alleen een mooi effect, maar zorgt er ook voor dat uw trap veilig is. Vooral in het donker.

Uniek product: traprenovatie op basis van koolzaad

Heeft u die gele bloemetjes langs de weg wel eens zien staan? Uit deze koolzaadplantjes wordt olie vervaardigd en precies deze olie wordt weer gebruikt bij de fabricage van een aantal van onze overzettreden. Deze overzettreden bevatten namelijk een toplaag die gemaakt is uit koolzaad. Een traprenovatie dus die mooi én duurzaam is!

Huis Verduurzamen Denk Ook Eens Aan De Trap

Duurzaam gefabriceerde traprenovatie...

Wilt u meer informatie over een traprenovatie? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs of kom langs in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken!