Professioneel advies bij een traprenovatie - Stairz
Favicon

Professioneel interieuradvies bij aankoop van een traprenovatie

In de maanden februari t/m april 2021 ontvangt u bij aankoop van een traprenovatie een voucher voor een professioneel interieuradvies t.w.v. € 250,-.

Nieuwe trap, nieuw interieur

Bij een traprenovatie komt vaak meer kijken dan alleen de trap opknappen. Voor veel mensen is een traprenovatie vaak namelijk ook hét moment om de hal en/of andere ruimtes in het huis aan te pakken. Alleen weten zij vaak niet waar zij moeten beginnen. Tijdelijk bieden wij dan ook i.s.m. onze interieurstylistes de volgende actie aan.

Professioneel interieuradvies bij aankoop van een traprenovatie

In de maanden februari t/m april 2021 ontvangt u van onze adviseur bij aankoop van uw traprenovatie een voucher voor een professioneel interieuradvies t.w.v. € 250,-. Deze kaart geeft recht op een uitgewerkt advies door een van onze interieurstylistes: Inge (Mulhouse Interieuradvies en Styling) en Mirjam (Mim design). Het kant en klare advies is geldig voor één ruimte in uw huis, denk bijvoorbeeld aan de hal.

Even voorstellen

Al geruime tijd werkt Stairz Traprenovatie samen met Mirjam (foto links) en Inge (foto rechts) die allebei werkzaam zijn als interieurstyliste. Beide dames hebben een passie voor styling, kleur en interieur. Bovendien hebben ze één gezamenlijke missie: het creëren van een mooi en sfeervol interieur waar u zich echt thuis voelt!

Professioneel Interieuradvies Bij Aankoop Van Een Traprenovatie

Samen met onze interieurstylistes staan wij klaar om uw interieur nog mooier te maken! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies.