Vacature Commercieel medewerker belteam/showroom -
Favicon

Vacature Commercieel medewerker belteam/showroom

Ter versterking van ons team, zijn wij op zoek naar een:

Commercieel medewerker belteam/showroom (+- 24 uur p/wk)

Als eerste aanspreekpunt in de showroom verwelkom je onze klanten op een vriendelijke manier, informeer je naar de wensen en leid je hen rond in onze showroom. Daarnaast heb je via de telefoon en per e-mail contact met (potentiële) klanten. Je beantwoordt hun vragen, geeft advies en volgt contact- en offerteaanvragen op. Ook plan je afspraken in met onze verkoopadviseurs.

Wie zoeken wij?

Je bent communicatief vaardig, klantgericht en representatief. Je hebt een fijne telefoonstem, spreekt en schrijft goed Nederlands en bent vaardig met de computer. Je hebt een flexibele instelling, bent soms ook beschikbaar op zaterdag en vindt het niet erg om in drukke tijden extra bij te springen.

Wat bieden we jou?

Een leuke job binnen een fijn en hardwerkend team, waarbij je lekker zelfstandig aan het werk kunt. Gezelligheid vinden we ook belangrijk, regelmatig vinden er dan ook borrels en feestjes plaats.

Sta jij te trappelen om ons team te komen versterken?

Solliciteer dan direct en stuur je cv en motivatie naar anita@stairz.nl (bereikbaar op dinsdag, donderdag of vrijdag). Heb je eerst nog vragen? Bel dan met 0252-508001.

Showroom