Vacature Traprenovatie monteur Nederland - Stairz Traprenovatie

Vacature traprenovatie monteur Nederland

Bij Stairz Traprenovatie draait alles om traprenovatie van zeer oude tot nieuwbouw trappen open en dichte trappen, leuningen en balustrades. Alles wat nodig is om trappen en trappenhuizen weer als nieuw te maken komt voor .

Het draait bij Stairz Traprenovatie helemaal om vakmanschap en precisie!

Als traprenovatie monteur ben je de laatste schakel in ons hele systeem. Dit houdt in dat jij verantwoordelijk bent als laatste om topwerk af te leveren en de klant dat ultieme goede gevoel te geven wat wij als bedrijf voorop stellen.

Kwaliteit, Vakmanschap en Service zijn de absolute kernwaarden wat altijd ons streven is.

Wat mag je van ons verwachten?een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring;volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;een informele werksfeer in een bedrijf met een platte organisatiestructuur;een professioneel team van collega’s.

Wat verwachten wij van jou?Je hebt een afgeronde opleiding in interieurbouw/ houtbewerking op MBO- niveau;Bij voorkeur ervaring met traprenovatie-werkzaamheden;In bezit van rijbewijs. Een zeer grote mate van zelfstandigheid;Zelfredzaamheid;Stressbestendigheid;Representatief voorkomen;Goede sociale vaardigheden.

Herken jij je in deze omschrijving en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek. Je kunt je CV en motivatie sturen aan robert@stairz.nl of bel naar 0252-508000 en vraag naar Robert de Kuyper

stairz traprenovatie,hoe werkt een traprenovatie,monteur aan het werk,trap renoveren