Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Onze werkwijze

Wie kiest voor traprenovatie heeft ongetwijfeld veel vragen, het is tenslotte geen aanschaf die je dagelijks doet. Stairz Traprenovatie komt graag bij u langs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. Tijdens dit gesprek nemen wij samen u uw wensen en de mogelijkheden door.

Onze adviseur kijkt naar uw huidige situatie en zal u adviseren over de mogelijkheden die wij in u kunnen bieden. Hij brengt alle kleur-/dessinstalen mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden. Zodra de trap is opgemeten doet de adviseur u een voorstel en beslist u of u met ons verder gaat.

Plan van aanpak

Na het kosteloze en vrijblijvende gesprek kunnen wij u ter plekke een prijsopgaaf op maat doen. De prijs is helder en transparant, er zijn geen verrassingen achteraf. Als u besluit daadwerkelijk de trap(pen) te laten renoveren, zal de Stairz Traprenovatie het gehele traject van aanschaf tot plaatsing voor u verzorgen en begeleiden.

Zo werken wij:

  • In overleg met u wordt direct een plaatsingsdatum besproken, en nemen wij met u door welke voorbereidingen nog getroffen moeten worden;
  • U ontvangt van ons een schriftelijke bevestiging wanneer u onze monteurs kunt verwachten;
  • Op de dag van plaatsing worden alle materialen door onze monteurs meegenomen en zullen zij uw trap(pen) gaan renoveren;
  • Zodra de montage gereed is en alle rommel is opgeruimd zullen onze monteurs de trap samen met u opleveren en waar nodig uitleg geven over het gebruik.

Vast montageteam

Wij leveren niet alleen de hoogste kwaliteit traprenovatie, maar zorgen ook voor een perfecte oplevering. Daarom werken wij met een vast montageteam en besteden het werk dus niet uit aan voor ons onbekende lokale installateurs.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

onze-werkwijze-raquo-stairz-traprenovatie