Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Herfst decoratie tips voor je trap

De herfst is weer begonnen. Het seizoen om weer heerlijk te wandelen door de bossen en te genieten van al die mooie herfstkleuren. De herfst is ook dé tijd om het weer knus te maken in huis. Met de volgende herfst decoratie ideeën breng je je huis meteen in een gezellige herfstsfeer!

herfst decoratie,herfst trap,trap decoratie,pompoenen trap

Herfst decoratie op en om de trap

Herfst en pompoenen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Pompoenen horen er dan ook echt bij als je je huis in herfstsfeer wilt brengen. Ook blaadjes in allerlei herfstkleuren doen het goed. Soms is het ook juist leuk om af te wijken van de standaard herfstkleuren en te kiezen voor wat koelere tinten (zie bijvoorbeeld de afbeelding rechts onder).

Wat vind jij van onderstaande herfst decoratie ideeën? We vonden ze op Pinterest…

Natuurlijke elementen

Wat opvalt bij bovenstaande foto’s, is dat alle van de hierboven afgebeelde herfst items gecombineerd worden met andere natuurlijke materialen. Zo zie je bijvoorbeeld op elke afbeelding een houten trap terug: iets wat natuurlijk in ieder interieur past, om welk seizoen het ook gaat.

Klassiek of modern?

Wil je ook iets aan je trap doen? Stairz Traprenovatie is dankzij haar jarenlange ervaring in traprenovatie uitgegroeid tot één van de leidende bedrijven in traprenovatie. Wat je smaak ook is – klassiek, modern of industrieel – bij Stairz Traprenovatie vind je altijd een trap die bij je past! Interesse? Kom dan langs in onze showroom of bel met 0252-508000.

Welk van bovenstaande herfst decoratie ideeën vind jij het leukst?

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

herfst-decoratie-tips-voor-je-trap-raquo-stairz-traprenovatie