Nóg meer service - Stairz Traprenovatie Lisse
Favicon

Nóg meer service: de gehele hal in een nieuw jasje!

Bij een traprenovatie komt vaak meer kijken dan alleen de trap opknappen. Zo moeten er - voordat u in het bezit bent van uw nieuwe trap - eerst nog bepaalde werkzaamheden worden verricht. Maar doet u dit zelf of wilt u dit laten doen? Op deze pagina vertellen wij u graag wat wij - naast het uitvoeren van de traprenovatie zelf - nog meer voor u kunnen betekenen.

Mooie woorden van tevreden klanten

Huizer

Fijn 1e gesprek thuis gehad om de mogelijkheden voor de traprenovatie te bespreken. Vervolgens is de trap geplaatst volgens afspraak en op de afgesproken datum. Er is heel netjes gewerkt. We zijn enorm blij met het resultaat. Van deze trap gaan we jaren plezier beleven!

Eline

Zeer vriendelijk en ervaren!

R van Ruitenburg

Keurig werk. Super strakke trappen.

Simone Aukes-Renema

Vriendelijk, snel en vakkundig!

Wil Schreutelkamp

Zeer goed. Fijne en mooie showroom. Uitstekende voorlichting. Leggen van vloer en de traprenovatie zijn goed uitgevoerd. Zijn dan ook heel tevreden over het eindresultaat.

Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344
Contact

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft: iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Contact

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!