Nog meer service

Traprenovatie draait niet alleen om de trap. Ook schilderwerk, stucwerk of zelf complete verbouwingen van de hal of trappenhuis komen om de hoek kijken.

De gehele hal in een nieuw jasje

Naast de traprenovatie verzorgen wij ook andere werkzaamheden, zoals:

Zijkanten van de trap bekleden

Kraaklatten of oude vloerbedekking verwijderen

De open trap dichtmaken

Schilderen van hal, gang, trapgat of wangen

Andere wensen? Vraag het ons gerust

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!