Nog meer service - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Nog meer service

Traprenovatie draait niet alleen om de trap. Ook schilderwerk, stucwerk of zelf complete verbouwingen van de hal of trappenhuis komen om de hoek kijken.

De gehele hal in een nieuw jasje

Naast de traprenovatie verzorgen wij ook andere werkzaamheden, zoals:

Zijkanten van de trap bekleden
Kraaklatten of oude vloerbedekking verwijderen
De open trap dichtmaken
Schilderen van hal, gang, trapgat of wangen
Andere wensen? Vraag het ons gerust

Onze tevreden klanten

Huizer

Fijn 1e gesprek thuis gehad om de mogelijkheden voor de traprenovatie te bespreken. Vervolgens is de trap geplaatst volgens afspraak en op de afgesproken datum. Er is heel netjes gewerkt. We zijn enorm blij met het resultaat. Van deze trap gaan we jaren plezier beleven!

Fam. Cortjens

Helder en duidelijk. In een woord geweldig!

Jeannette Dorgelo

Vlot netjes en vriendelijk

Kapitein

Hoge kwaliteit, snelle reactie, uitstekende aftersales

M. Borg

Vriendelijk, duidelijke afspraken die zowel door de verkoper als de uitvoering zijn nagekomen.

Marianne Kruijswijk

Zeer mooie trap gemaakt met uiterst vriendelijk en netjes personeel die dit gerealiseerd heeft. Top.

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!