Nog meer service - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

 

 

Zijkanten trap bekleden

Bij een traprenovatie kunt u er ook voor kiezen om de zijkanten - ook wel de ‘trapwangen’ genoemd - door ons te laten bekleden. Dit levert een mooi geheel op. Bij Stairz Traprenovatie kunt u kiezen voor wangbekleding die precies past bij uw trap. Informeer vooral naar de mogelijkheden.

Kraaklatten of oude vloerbedekking verwijderen

Kraaklatten vormen de verbinding tussen het stootbord (verticaal) en de traptrede. Voorafgaand aan een traprenovatie dienen kraaklatten te worden verwijderd. U kunt dit uiteraard zelf doen, maar wij kunnen u deze klus eventueel ook uit handen nemen. Net als het verwijderen van oude vloerbedekking. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Nog Meer Service
Nog Meer Service

Open trap dichtmaken

Heeft u een open trap en wilt u hier liever een dichte trap van laten maken? Dan kunnen wij dit ook voor u doen. Regelmatig maken wij open trappen dicht voor de veiligheid van uzelf en/of van de kinderen of kleinkinderen. Laat ons weten wat uw wensen en voorkeuren zijn. Wij gaan graag met u in gesprek over een mooie oplossing!

Schilderen van wangen, hal, gang en trapgat

Als u een nieuwe trap krijgt, dan is dat natuurlijk hèt moment om ook de wangen van de trap, de hal en het trapgat te schilderen. Dit kunt u uiteraard zelf doen, maar Stairz Traprenovatie kan u deze werkzaamheden ook uit handen nemen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Andere wensen? Vraag het ons gerust!

Mooie woorden van tevreden klanten

Huizer

Fijn 1e gesprek thuis gehad om de mogelijkheden voor de traprenovatie te bespreken. Vervolgens is de trap geplaatst volgens afspraak en op de afgesproken datum. Er is heel netjes gewerkt. We zijn enorm blij met het resultaat. Van deze trap gaan we jaren plezier beleven!

Eline

Zeer vriendelijk en ervaren!

R van Ruitenburg

Keurig werk. Super strakke trappen.

Simone Aukes-Renema

Vriendelijk, snel en vakkundig!

Wil Schreutelkamp

Zeer goed. Fijne en mooie showroom. Uitstekende voorlichting. Leggen van vloer en de traprenovatie zijn goed uitgevoerd. Zijn dan ook heel tevreden over het eindresultaat.

Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344 Icoon Review E1584963135344

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!