Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

LED verlichting voor trappen

De trap is vaak een slecht belichte ruimte in ons huis waardoor veel mensen last hebben diepte te zien hetgeen tot gevaarlijke situaties kan leiden. Zeker wanneer je ouder wordt en het gezichtsvermogen minder wordt.

Een mooie en nuttige oplossing hiervoor is het aan brengen van LED verlichting voor trappen. De LED verlichting wordt in modules onder de trap gemonteerd of er worden led lampjes gemonteerd in de trede als een uplighter.

LED verlichting is zeer energie vriendelijk en gebruikt nauwelijks stroom Tevens worden de lampjes niet heet waardoor slijtage van de lampjes minimaal is.

LED verlichting voor trappen is veilig, mooi en energie zuinig!

LED verlichting voor trappen is leverbaar in diverse kleuren en combinaties. Door middel van een dimmer of bewegingsmelder zijnde LED modules aan of uit te schakelen.  Vaak wordt ook gebruik gemaakt van een tijdschakelaar de keuze is geheel aan u.

Wanneer u overweegt uw trap tre renoveren is dat et moment om stil te staan bij de verlichting. Tijdens de trap renovatie worden de LED verlichting kabels onzichtbaar onder de treden weg gewerkt. De aansluiting vind plaats via het dichtstbijzijnde stopcontact.

Heb je interesse in LED verlichting voor de trap, neem dan contact met ons op voor een gerichte prijsopgave. De makkelijkste manier voor het verkrijgen van een juiste offerte is het onderstaande formulier in te vullen wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

led-verlichting-voor-trappen-raquo-stairz-traprenovatie