Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Ledverlichting in uw gerenoveerde trap

Ledverlichting in uw trap is niet alleen mooi maar ook veilig!

ledverlichting in de trapDoorgaans is een trap zeer slecht verlicht. Ledverlichting onder de trede of in de wangen van uw trap kan dan een zeer veilige oplossing bieden. Doordat men in normale situaties vaak een lamp op de overloop heeft sta je vaak in je eigen schaduw. Zeker bij oudere mensen horen wij dan ook vaak de klacht  dat ze weinig diepte zien en zich niet veilig voelen op de trap.

Met indirecte ledverlichting onder de trapneuzen is dit probleem opgelost. De verlichting straalt over de trede vanachter de trapneus waardoor deze niet zichtbaar is wanneer deze uitstaat maar een prachtig verlichte trap als resultaat heeft wanneer deze is ingeschakeld. De verlichting met ledmodules is alleen leverbaar in dichte trappen

De led modules worden geleverd in strips van 30 cm breed en zijn in diverse standen dimbaar waardoor u de ambiance van uw hal kunt aanpassen aan uw wensen. Tijdens de renovatie van uw trap wordt de bedrading van de led modules aan elkaar gekoppeld en onder de trede en achter de stootborden weg gewerkt. Er komt slecht 1 klein snoertje uit de trap welke via een transformator aan gesloten wordt op het lichtnet.

Heeft U geen stopcontact in de buurt van de trap? Geen probleem we zoeken samen met U een oplossing hiervoor. Onze technische mensen kunnen altijd een passende oplossing hiervoor bedenken.

De verlichting is schakelbaar op diverse manieren:

  • een tijdschakelaar (de verlichting gaat op vaste tijden aan of uit)
  • een gewone schakelaar
  • een bewegingsmelder (zodra u de trap benaderd zal deze het licht aanzetten en gaat na bepaalde tijd ook weer uit)
  • via een afstandsbediening

Verschillende kleuren LED verlichting

Ledverlichting is de ideale oplossing voor inbouw in een trap. De verlichting wordt niet warm waardoor dit geen brandgevaar oplevert en is zeer zuinig met stroom. De modules zijn leverbaar in Wit licht en Warm wit licht

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

ledverlichting-in-uw-gerenoveerde-trap-raquo-stairz-traprenovatie