Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl
  • 3

    3

LED-verlichting in uw gerenoveerde trap

De trap verlicht is niet alleen mooi, maar ook veilig!

U heeft gekozen voor een mooie, bij uw smaak passende traprenovatie. Dan is het tijd om te kijken naar de finishing touch; de verlichting!

Doorgaans is een trap zeer slecht verlicht. LED-strips onder de trede of in de wangen van uw trap kan dan een zeer veilige en smaakvolle oplossing bieden. De verlichting straalt over de trede vanachter de trapneus. Deze is niet zichtbaar wanneer deze uitstaat, maar een prachtige uitstraling heeft wanneer deze is ingeschakeld. De verlichting met LED-modules is alleen leverbaar voor dichte trappen.

De LED-modules worden geleverd in supersmalle strips van 30 cm breed en zijn in diverse standen dimbaar waardoor u de ambiance van uw hal kunt aanpassen aan uw wensen. Tijdens de renovatie van uw trap wordt de bedrading van de LED-modules aan elkaar gekoppeld en onder de treden en achter de stootborden weggewerkt. Er komt slecht één klein snoertje uit de trap welke via een transformator aangesloten wordt op het lichtnet.

Heeft u geen stopcontact in de buurt van de trap? Geen probleem, we zoeken samen met u een oplossing hiervoor. Onze technische mensen kunnen altijd een passende oplossing hiervoor bedenken.

De verlichting is schakelbaar op diverse manieren:

  • tijdschakelaar (de verlichting gaat op vaste tijden aan of uit)
  • gewone schakelaar
  • sensor (zodra u de trap benaderd zal door middel van de sensor de led trapverlichting aangaan en na een bepaalde tijd ook weer uit)
  • afstandsbediening
  • wifi smart socket (door middel van een app kunt u de verlichting bedienen)

Verschillende kleuren en stijlen verlichting

LED-verlichting is de ideale oplossing om u trap veilig en sfeervol te maken. De verlichting wordt niet warm waardoor dit geen brandgevaar oplevert en is zeer zuinig met stroom. De verlichting is leverbaar in:

  • wit koel licht
  • wit warm licht

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Meer informatie over

Waar vindt u ons?

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

led-verlichting-in-uw-gerenoveerde-trap-raquo-stairz-traprenovatie