Winnaar gratis traprenovatie - Stairz Traprenovatie
Favicon

Bekendmaking winnaar gratis traprenovatie

Herinnert u zich onze Facebook actie nog, waarbij we bij 100.000 likes een gratis traprenovatie zouden weggeven? Misschien dat u zelf ook wel hebt meegedaan… Uit het aantal likes bleek wel dat heel wat mensen graag kans wilden maken op de gratis traprenovatie. Maar er kon er maar één de winnaar zijn...!

bekendmaking winnaar gratis traprenovatie

Op zaterdag 18 april was het dan eindelijk zo ver. Vanuit onze showroom in Lisse maakte onze medewerkster Linsey via Facebook de winnaar van de gratis traprenovatie bekend (zie foto hierboven). Wat was het spannend en wat deden er veel mensen mee...

Uit alle deelnemers was Wilma Zaal - van Veen de gelukkige. Gefeliciteerd Wilma!

Bekendmaking Winnaar Gratis Traprenovatie

Reactie

Natuurlijk hebben wij na de bekendmaking op Facebook meteen contact opgenomen met Wilma (zie foto hieronder). Haar reactie was als volgt:

"Helemaal leuk dat ik heb gewonnen! Op mijn werk wist ik nog van niets, maar daarna kreeg ik allemaal reacties. Ontzettend leuk! We wonen in een oud huis en hebben er al vaker over gedacht om onze trap op te knappen. Alleen wisten we niet zo goed wat we ermee moesten. Nu krijgen we een traprenovatie. Geweldig!"

winnares traprenovatie 2020,facebook actie,stairz traprenovatie winactie

Zodra wij de trap van Wilma een make-over hebben gegeven, zullen wij het resultaat hiervan uiteraard op onze website plaatsen. Een ding is zeker: we gaan er iets moois van maken!

Begin 2019 was Sam van Diermen de winnares van de Facebook-actie. Inmiddels heeft zij een prachtige nieuwe trap! Benieuwd hoe haar trap er nu uitziet? Kijk dan hier.

Een trap als eyecatcher

De trap is vaak een van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnenstapt. Het is dan ook belangrijk dat deze er netjes en stijlvol uitziet en past bij je woning.

Stairz knapt dagelijks zowel dichte trappen als open trappen op. We zorgen ervoor dat ze aansluiten bij je interieur en maken ze veiliger en onderhoudsvrij. Wat voor stijl je ook zoekt: wij hebben zeker een trap die bij je past. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Onze adviseurs zijn je graag van dienst!

gratis traprenovatie,winactie stairz,trap beton look

Waarom Stairz?

Dé specialist in traprenovatie
15 jaar ervaring
ruime keuze aan materialen
Binnen 1 dag uw trap weer als nieuw
Zonde hak- of breekwerk
Uitstekende service én 20 jaar garantie