Oktober = Stairz Woonmaand - Stairz Traprenovatie
Favicon

Oktober = Stairz Woonmaand

In de maand oktober is het bij Stairz Traprenovatie ‘Oktober Woonmaand’. Laat u inspireren in onze vernieuwde showroom, maak kennis met de nieuwste trends op trappengebied en ga op 3, 17, 24 en 31 in oktober in gesprek met onze interieurstylist.

stairz woonmaand

Volop inspiratie

Het najaar is dé tijd om het binnen gezellig te maken en ideeën op te doen voor uw interieur. Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe trap? Breng dan een bezoek (s.v.p. even bellen van tevoren) aan onze vernieuwde showroom in Lisse. De koffie staat al klaar! Overigens ontvangt u na uw bezoek ook nog eens een leuke attentie.

Van klassiek tot modern, van industrieel tot Scandinavisch: onze adviseurs vertellen u graag meer over de verschillende soorten stijlen trappen en adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van een traprenovatie.

Na afloop van uw bezoek aan onze vernieuwde showroom bent u helemaal op de hoogte van de mogelijkheden van een traprenovatie en de laatste trends op trappengebied.

Verlicht uw trap

Nu het weer eerder donker wordt, steken we weer eerder een lampje aan. Dat zorgt niet alleen voor een bepaalde sfeer; ook komt het de veiligheid beslist ten goede.

Denkt u - als het donker wordt - vooral ook eens aan de trap. Is deze veilig en goed verlicht? Stairz Traprenovatie heeft verschillende soorten trapverlichting in het assortiment. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om LED-strips aan te laten brengen aan de onderkant van de traptreden (zie onderstaande foto). Een bijzonder fraai gezicht, vindt u niet? En bovendien is het zo een stuk veiliger om ’s avonds of ’s nachts de trap op en af te lopen.

traprenovatie met led verlichting

Ga in gesprek met een interieurstylist

Wilt u - naast de trap - ook uw hal of trapgat opknappen en wilt u hier graag meer advies over? Ga dan op de zaterdagen in oktober (m.u.v. 10 oktober) tussen 13:00 uur en 16:00 uur in gesprek met een van onze interieurstylistes.

Heeft u hier interesse in, belt u dan even van tevoren om een afspraak te maken (0252-508000).

woonmaand,oktober woonmaand,interieurstyliste stairz traprenovatie,hal inrichten,gang inrichten

Blijf op de hoogte van de Stairz Woonmaand en volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn!