Onze Showroom gesloten, dienstverlening gaat door! - Stairz
Favicon

Onze showroom is helaas gesloten, maar onze dienstverlening gaat door

Update 18 januari 2021 

De gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Ook op afstand zijn we u graag van dienst en geven wij u graag professioneel advies over de aankoop van uw traprenovatie. Wij blijven gewoon bereikbaar via telefoon en via mail. Uiteraard hopen wij u na 2 maart weer te mogen ontvangen in onze winkel.

Afspraken in de winkel
Heeft u een afspraak met één van onze adviseurs in de showroom? Dan nemen we contact met u op om de afspraak telefonisch of per video te laten plaatsvinden. Uiteraard is het is ook mogelijk om uw afspraak opnieuw in te plannen na 2 maart.

Afspraak na inmeten
Heeft u een afspraak in de winkel naar aanleiding van een adviesgesprek van een traprenovatie?, dan zullen wij contact met u opnemen om de details telefonisch te bespreken.

Klantenservice en planning is telefonisch bereikbaar van 08:30 -17:00 uur

Uiteraard kunt u via de contactpagina van onze website altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven. We hopen op uw begrip en zullen er alles aan doen u zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

Bezoek aan huis voor advies, levering & montage
Gelukkig blijft het mogelijk om adviesgesprekken bij u thuis te voeren even als de montage van de ingeplande traprenovaties. Hierbij staat uw gezondheid en die van onze medewerkers natuurlijk op de eerste plaats. Daarom vragen wij u alle bekende veiligheidsvoorschriften te respecteren en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Al onze bezorgers en monteurs hebben uitgebreide instructies gekregen met betrekking tot de hygiënemaatregelen. Zo schudden wij geen handen, dragen mondkapjes en houden minimaal 1,5 meter afstand. We danken u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen fijne feestdagen en een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar blijven letten.

Met vriendelijke groet,

Het team van Stairz Traprenovatie