Winactie: gratis traprenovatie

Eind 2019/begin 2020 hielden wij een winactie op Facebook. De hoofdprijs: een gratis traprenovatie bij 100.000 likes. Het aantal likes is inmiddels bereikt en dat betekent dat wij de prijs binnenkort gaan weggeven.

gratis traprenovatie,winactie stairz

Gratis traprenovatie: voor jezelf of voor een ander

Voor jezelf of voor je zoon of dochter… Voor die goede vriend of vriendin die wel een extraatje kan gebruiken: op Facebook kon je ons laten weten voor wie jij een gratis traprenovatie wilde winnen. Bij 100.000 likes zouden we 'm gaan weggeven. En nu? Het aantal likes is bereikt! De winnaar van de traprenovatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Begin 2019 was Sam van Diermen de winnares van de Facebook-actie. Inmiddels heeft zij een prachtige nieuwe trap!

gratis traprenovatie,winactie stairz,winnares traprenovatie 2019

Een trap als eyecatcher

De trap is vaak een van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnenstapt. Het is dan ook belangrijk dat deze er netjes en stijlvol uitziet en past bij je woning.

Stairz knapt dagelijks zowel dichte trappen als open trappen op. We zorgen ervoor dat ze aansluiten bij je interieur en maken ze veiliger en onderhoudsvrij. Wat voor stijl je ook zoekt: wij hebben zeker een trap die bij je past. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Onze adviseurs zijn je graag van dienst!

gratis traprenovatie,winactie stairz,trap beton look

Wie wil jij dat de gratis traprenovatie wint?

Waarom Stairz?

Dé specialist in traprenovatie
15 jaar ervaring
ruime keuze aan materialen
Binnen 1 dag uw trap weer als nieuw
Zonde hak- of breekwerk
Uitstekende service én 20 jaar garantie