Winnares traprenovatie 2020 - Stairz Traprenovatie
Favicon

Winnares traprenovatie 2020

Op 18 april 2020 gaven wij via Facebook een gratis traprenovatie weg. De gelukkige winnaar was Wilma Zaal - van Veen. "Geweldig dat ik heb gewonnen!”, aldus Wilma.

Inmiddels is onze monteur bij de prijswinnares langs geweest om de trap van Wilma een make-over te geven. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan verder!

Winnares traprenovatie blij verrast

Wilma: “Ik wist niet wat ik hoorde. Op mijn werk had ik nog geen enkel idee, maar al snel kreeg ik allemaal reacties. Ontzettend leuk! We wonen in een oud huis en hebben er al vaker over gedacht om onze trap op te knappen. Alleen wisten we nooit zo goed wat we ermee aan moesten. En nu heeft onze trap gewoon een traprenovatie ondergaan, geweldig!”

winnares traprenovatie

Trap in het zwart wit

Wilma koos voor een trap in het graniet zwart met witte stootborden. “Ons huis is klassiek en bevat veel zwart en witte elementen. Zo ook de trapleuning. Graag wilden we een trap die hier goed bij zou aansluiten. En dat is heel goed gelukt. We zijn er superblij mee!”

Hieronder zie je een voor en na foto van de trap.

traprenovatie voor en na
Vakwerk

Ook over de werkwijze van de monteur is Wilma enthousiast. “We hebben een oud huis en geen trede van de trap is gelijk, dus hij heeft heel wat moeten passen en meten. Een hele klus, maar de monteur heeft echt super netjes gewerkt. En snel ook: binnen een dag was de trap al klaar!”

winnares traprenovatie
Wij wensen de winnares heel veel plezier toe met haar nieuwe trap. Wil je ook een nieuwe trap? Wij helpen je graag verder!