PVC Trap bekleden - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Pvc trap bekleden

Tegenwoordig kunt u eenvoudig met pvc uw trap laten bekleden. Binnen een dag zorgen specialisten ervoor dat er zonder breek- en sloopwerk een mooie nieuwe trap ligt. Stairz Traprenovatie in Lisse helpt u hiermee. Laat uw trap bekleden met pvc en kies uit de mooiste kleuren en het grootste gemak aan onderhoud.

In Nederland en België

Onderhoudsvrij

Transparante offerte

Met pvc uw trap laten bekleden? Dan kiest u voor schoonheid met gemak

Er zijn verschillende voordelen wanneer u uw trap met pvc laat bekleden. Allereerst kunt u bij ons kiezen uit een ruim assortiment kleuren en materialen. Zo krijgt u altijd de trap die aansluit bij uw stijl. Daarnaast is de trap die wij met pvc bekleden geheel onderhoudsvrij en kras- en stootvast. Daardoor heeft u zelfs met kinderen of huisdieren geen omkijken meer naar uw trap.

Met het grootste gemak komen wij bij u langs

Waar u ook in Nederland of België woon, wij komen zo snel mogelijk bij u langs. Wilt u uw open of dichte trap laten bekleden met pvc, maar twijfelt u nog over de kleur? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom en vind de kleur die u het mooist vindt. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0252-508000.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!