Huisdieren? Kies voor een onderhoudsvriendelijke trap - Stairz
Favicon

Huisdieren? Kies voor een onderhoudsvriendelijke trap

Je kent waarschijnlijk de tongbreker ‘de kat krabt de krullen van de trap’ wel. Een moeilijk zinnetje om uit te spreken en grappig ook, maar niet als je je bedenkt dat katten echt de vloerbedekking van je trap af kunnen krabben. Heb je huisdieren en wil je voorkomen dat je trap beschadigd raakt? Dan biedt een traprenovatie uitkomst. Een trap met overzet treden is onderhoudsvriendelijk en ziet er voor jaren netjes uit.

onderhoudsvriendelijke trap,golden retriever,houten trap huisdieren

Huisdieren en vloerbedekking

Als je een hond of een kat hebt, en je hebt vloerbedekking liggen op de trap, dan zul je wel weten dat niet alleen stof, maar ook zand, haren en vuilresten zich gemakkelijk ophopen. Niet zo fijn en veel huisdieren eigenaren balen hier dan ook van. Het gevolg hiervan is dat je de trap veelvuldig zal moeten stofzuigen en schoonmaken en dit kost weer veel moeite en tijd. Tijd die je ook wel aan andere zaken kunt besteden.

Onderhoudsvriendelijke trap

Heb je een hond of kat, dan kunnen we je een traprenovatie echt aanbevelen. Het is misschien even een investering, maar je bent voor jaren klaar en hebt geen last meer van kapotte plekken. Bovendien zijn zand en haren snel verwijderd. Regelmatig krijgen wij de vraag of een hond niet kan uitglijden op een houten trap. Ons antwoord: bij een trap is natuurlijk altijd voorzichtigheid geboden. Maar doordat onze trapdelen anti-slip bevatten, is de kans op uitglijden maar klein. Wat krassen betreft, hoef je je ook geen zorgen te maken. Het materiaal van onze overzet treden is namelijk zo sterk en hard, waardoor krassen weinig kans hebben.

Wilt u het materiaal van onze overzet treden eens bekijken en uitproberen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Lisse en laat u vrijblijvend voorlichten door een van onze adviseurs. En wilt u uw hond meenemen? Geen probleem!