Huisdieren? Kies voor een traprenovatie! - Stairz
Favicon

Huisdieren? Kies voor een onderhoudsvriendelijke trap

U kent waarschijnlijk de tongbreker ‘de kat krabt de krullen van de trap’ wel. Een moeilijk zinnetje om uit te spreken en grappig ook, maar niet als u zich bedenkt dat katten echt de vloerbedekking van uw trap af kunnen krabben. Heeft u huisdieren en wilt u voorkomen dat uw trap beschadigd raakt? Dan biedt een traprenovatie uitkomst. Een trap met overzet treden is onderhoudsvriendelijk en ziet er voor jaren netjes uit.

onderhoudsvriendelijke trap,golden retriever,houten trap huisdieren

Huisdieren en vloerbedekking

Als u een hond of een kat hebt, en u heeft vloerbedekking op de trap, dan zult u wel weten dat niet alleen stof, maar ook zand, haren en vuilresten zich gemakkelijk ophopen. Niet zo fijn en veel huisdieren eigenaren balen hier dan ook van. Het gevolg hiervan is dat u de trap veelvuldig zal moeten stofzuigen en schoonmaken en dit kost weer veel moeite en tijd. Tijd die u ook wel aan andere zaken kunt besteden. Overigens is het ook nog eens zo dat katten vaak met hun nagels aan de vloerbedekking krabben en hierdoor wordt het tapijt ook nog eens snel lelijk.

Onderhoudsvriendelijke trap

Heeft u een hond of kat, dan kunnen we u een traprenovatie echt aanbevelen. Het is misschien even een investering, maar je bent voor jaren klaar en hebt geen last meer van kapotte plekken. Bovendien zijn zand en haren snel verwijderd. Regelmatig krijgen wij de vraag of een hond niet kan uitglijden op een houten trap. Ons antwoord: bij een trap is natuurlijk altijd voorzichtigheid geboden. Maar doordat onze trapdelen anti-slip bevatten, is de kans op uitglijden maar klein. Wat krassen betreft, hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Het materiaal van onze overzet treden is namelijk zo sterk en hard, waardoor krassen weinig kans hebben.

Wilt u het materiaal van onze overzet treden eens bekijken en uitproberen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Lisse en laat u vrijblijvend voorlichten door een van onze adviseurs. En wilt u uw hond meenemen? Geen probleem!