Klussen in huis; vijf tips voor tijdens de lockdown - Stairz
Favicon

Klussen in huis: vijf tips voor tijdens de lockdown

In deze tijd waarin we veel thuis zitten, kunt u uw tijd net zo goed nuttig besteden. Hoe? Door klussen in huis op te pakken bijvoorbeeld. In dit blog geven wij u vijf tips van veel voorkomende klussen in huis.

Klussen in huis tip 1: grote schoonmaak

Nu we ons met zijn allen weer in een lockdown bevinden, kan die grote schoonmaak net zo goed eerder worden opgepakt. Haal die schoonmaak spullen dus gewoon eerder tevoorschijn en maak je huis lekker grondig schoon. Een frisse start van het nieuwe jaar!

Tip 2: frisse accessoires

Nu we deze winter veel thuis zijn, is het belangrijker dan ooit dat je je prettig voelt in huis. Met andere woorden: dat het interieur bij u past. Bent u uitgekeken op uw oude inrichting? Met een paar nieuwe accessoires in huis geeft u uw huis binnen no-time weer een nieuwe look. Een paar nieuwe frisse kussens op de bank of een leuke nieuwe poster of schilderij aan de wand kunnen echt een verschil maken!

Klussen in huis tip 3: schilderwerk

De muren, de deurposten, de trapleuning… Allemaal voorbeelden van zaken in huis die na een paar jaar wel een likje verf kunnen gebruiken. Nu er tijdens de lockdown toch weinig open is, kunt u het schilderwerk net zo goed nu oppakken. Het geeft een goed gevoel als het eenmaal gedaan is! Wilt u trouwens de hal of het trapgat opknappen? Bekijk dan ons blog met tips voor het stylen van de hal.

klussen in huis,rvs trapleuning,stairz traprenovatie

Een rvs-trapleuning vraagt geen onderhoud...

Tip 4: laat je trap opknappen

Bij veel mensen is de trap een vergeten project in huis en dat is jammer. Immers: een trap is een van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnen stapt. Met een traprenovatie is uw open trap of dichte trap weer voor jaren netjes. Bovendien heeft u er na afloop weinig tot geen onderhoud aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

klussen in huis,trap renoveren,stairz traprenovatie,oude en nieuwe trap,houten trap renoveren

Een voorbeeld van een traprenovatie...

Klussen in huis tip 5: trapverlichting

Als u dan toch bezig bent met het opknappen van de trap, overweeg dan ook om trapverlichting aan te brengen. Dit is niet alleen veilig, maar ook nog eens heel sfeervol. Trapverlichting kan op verschillende manieren worden aangebracht en het zorgt echt voor de finishing touch van uw trap!

klussen in huis,trapverlichting,trap met verlichting,led verlichting trap,houten trap,stairz traprenovatie

Een voorbeeld van een trap met verlichting...