Vier moodboards voor het stylen van de hal - Stairz
Favicon

Vier moodboards voor het stylen van de hal

Denk je aan een traprenovatie, dan wil je misschien je hele hal wel een make-over geven? Maar hoe pak je zoiets aan, waar begin je en hoe zorg je ervoor dat je nieuwe trap straks extra mooi uitkomt in je interieur? Stairz Traprenovatie denkt ook op dit gebied graag met je mee!

Voor iedere woonstijl een trap

Als traprenovatie specialist hebben we al heel veel soorten interieurs voorbij zien komen. Van klassiek, tot modern, van een Scandinavisch interieur tot een industrieel interieur: voor iedere woonstijl hebben we wel een trap die perfect in je ideale interieur past!

Tips voor het stylen van de hal

Omdat we je graag willen helpen bij je zoektocht naar inspiratie voor je hal, hebben we - in samenwerking met onze interieurstylist - vier moodboards in verschillende stijlen voor je samengesteld. Hieronder lichten we ze graag even toe.

Stylen van de hal moodboard 1: naturel

Tegenwoordig wordt er het interieur steeds vaker gekozen voor gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Dit heb je misschien ook al gelezen in ons blog over duurzaam wonen. Houd je wel van natuurlijke materialen en tinten en een rustige sfeer in huis? Dan spreekt dit eerste moodboard om de hal mee te stylen je vast aan. Op het moodboard zie je een prachtige eiken houten trap gecombineerd met rotan elementen, pampas pluimen en lichte kleuren. Een echte 'natural' look!

stylen van de hal,natuurlijk interieur,scandinavisch interieur,eco interieur,duurzaam interieur,styling tips hal,rotan hal,stairz traprenovatie

Stylen van de hal moodboard 2: terra en trendy

In ons blog over woontrends voor 2020 heb je misschien al kunnen lezen dat de kleur roze weer helemaal terug is van weggeweest. We hebben het dan niet over fel roze, maar meer over een tint als terra cotta blush. Combineer deze tint met een lichtere roze tint en meubels met koperen of gouden accenten en je krijgt een prachtig geheel. Heel geschikt om in de hal toe te passen! Op het moodboard zie je hoe alles mooi in elkaar overloopt, met de prachtige houten open trap als stralend middelpunt…

stylen van de hal,romantische hal,chique interieur,roze interieur,terra interieur,styling tips hal,moodboard hal,hal inrichten,stairz traprenovatie

Stylen van de hal moodboard 3: landelijk en tijdloos

Op dit moodboard zie je weer een hele andere stijl terug: namelijk die van de landelijke hal. Het gebruik van robuuste en natuurlijke materialen geeft deze hal een echt landelijk tintje. De grijstinten zorgen voor rust en balans en de dichte trap met wangbekleding in de kleur grijs eiken geborsteld past perfect thuis in het geheel. Kortom: een hal waar je je meteen in thuis voelt!

stylen van de hal,landelijk interieur,landelijke woonstijl,styling tips hal,stairz traprenovatie

Stylen van de hal moodboard 4: stoer en industrieel

Houd je van een stoer interieur? Dan zal dit moodboard je vast en zeker aanspreken. Op de afbeeldingen zie je veel blauwtinten en zwart terug. Denk aan chique blauw behang met een reliëf erin, gecombineerd met bijvoorbeeld zwart gepoedercoate lampen. Voor wat meubels in de hal betreft: een metalen of draadstalen kastje past perfect in hal met een industrië look. En wat dacht je van een beton look trap gecombineerd met een rvs trapleuning? Past helemaal in het geheel!

stylen van de hal,moodboard hal,interieur moodboard,styling tips hal,hal inrichten,stairz traprenovatie

Welk moodboard voor het stylen van de hal spreekt jou het meeste aan?