Vier moodboards voor het stylen van de hal - Stairz
Favicon

Vier moodboards voor het stylen van de hal

Denkt u aan een traprenovatie, dan wilt u misschien uw hele hal wel een make-over geven. Maar hoe pakt u zoiets aan, waar begint u en hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe trap straks extra mooi uitkomt in uw interieur? Stairz Traprenovatie denkt graag met u mee. In dit blog leest u er meer over!

Voor iedere woonstijl een trap

Als traprenovatie specialist hebben we al heel veel soorten interieurs voorbij zien komen. Van klassiek, tot modern, van een Scandinavisch interieur tot een industrieel interieur: voor iedere woonstijl hebben we wel een trap die perfect in uw ideale interieur past!

Tips voor het stylen van de hal

Omdat we u graag willen helpen bij uw zoektocht naar inspiratie voor uw hal, hebben we - in samenwerking met onze interieurstylist - vier moodboards in verschillende stijlen voor u samengesteld. Hieronder lichten we ze graag even toe.

Stylen van de hal moodboard 1: naturel

Tegenwoordig wordt er het interieur steeds vaker gekozen voor gebruik van natuurlijke en duurzame materialen. Dit hebt u misschien ook al gelezen in ons blog over duurzaam wonen. Houdt u wel van natuurlijke materialen en tinten en een rustige sfeer in huis? Dan spreekt dit eerste moodboard om de hal mee te stylen u vast aan. Op het moodboard ziet u een prachtige eiken houten trap gecombineerd met rotan elementen, pampas pluimen en lichte kleuren. Een echte 'natural' look!

stylen van de hal,natuurlijk interieur,scandinavisch interieur,eco interieur,duurzaam interieur,styling tips hal,rotan hal,stairz traprenovatie

Stylen van de hal moodboard 2: terra en trendy

In ons blog over woontrends voor 2020 heeft u  misschien al kunnen lezen dat de kleur roze weer helemaal terug is van weggeweest. We hebben het dan niet over fel roze, maar meer over een tint als terra cotta blush. Combineer deze tint met een lichtere roze tint en meubels met koperen of gouden accenten en u krijgt een prachtig geheel. Heel geschikt om in de hal toe te passen! Op het moodboard ziet u hoe alles mooi in elkaar overloopt, met de prachtige houten open trap als stralend middelpunt…

stylen van de hal,romantische hal,chique interieur,roze interieur,terra interieur,styling tips hal,moodboard hal,hal inrichten,stairz traprenovatie

Stylen van de hal moodboard 3: landelijk en tijdloos

Op dit moodboard ziet u weer een hele andere stijl terug: namelijk die van de landelijke hal. Het gebruik van robuuste en natuurlijke materialen geeft deze hal een echt landelijk tintje. De grijstinten zorgen voor rust en balans en de dichte trap met wangbekleding in de kleur grijs eiken geborsteld past perfect thuis in het geheel. Kortom: een hal waar u zich meteen in thuis voelt!

stylen van de hal,landelijk interieur,landelijke woonstijl,styling tips hal,stairz traprenovatie

Stylen van de hal moodboard 4: stoer en industrieel

Houdt u van een stoer interieur? Dan zal dit moodboard u vast en zeker aanspreken. Op de afbeeldingen ziet u veel blauwtinten en zwart terug. Denk aan chique blauw behang met een reliëf erin, gecombineerd met bijvoorbeeld zwart gepoedercoate lampen. Voor wat meubels in de hal betreft: een metalen of draadstalen kastje past perfect in hal met een industrië look. En wat dacht u van een beton look trap gecombineerd met een rvs trapleuning? Past helemaal in het geheel!

stylen van de hal,moodboard hal,interieur moodboard,styling tips hal,hal inrichten,stairz traprenovatie

Welk moodboard voor het stylen van de hal spreekt u het meeste aan?