Dit zijn dé interieurtrends van 2019 - Stairz Traprenovatie
Favicon

Interieurtrends 2019: van Spiced Honey tot Urban Jungle

Interieurtrends zijn er genoeg. Maar wat is nu dé kleur dit jaar en welke trends zien we in 2019 nog meer terug? In dit blog zetten we een aantal trends op het gebied van interieur voor je op een rij.

interieurtrends,spiced honey

De kleur van 2019: Spiced Honey

De kleur Spiced Honey is door verfmerk Flexa uitgeroepen tot Kleur van het jaar. De kleur is een combinatie van zachte honing met een lage ondertoon van amber. Het is een veelzijdige kleur die mooi staat in ieder interieur en waarmee je meerdere sferen kunt creëren: rustgevend, knus of levendig. De kleur kan gecombineerd worden met zowel aardse en neutrale tinten als opvallende felle kleuren. Op de afbeelding hierboven zie je rechts op de achtergrond de kleur Spiced Honey. En, over trends gesproken, wat dacht je van die stalen deuren

Een van de interieurtrends die blijft: puur natuur…

Een van de interieurtrends die ook in 2019 blijft, is de Scandinavische trend. Deze stijl kenmerkt zich door een cleane uitstraling, vaak gecombineerd met wit-, blauw- en grijstinten en vooral veel natuurlijke materialen. Vooral dat laatste zorgt ervoor dat je huis een warme uitstraling krijgt. Een mooie houten trap past dan ook perfect in een Scandinavisch interieur. Interesse? Stairz geeft je graag een gratis en vrijblijvend advies.

Groen, groen en nog eens groen…

Nog een trend die we in 2019 blijven zien, is de Urban Jungle (ook wel: Tropical Jungle) trend. Denk aan mooie, groene kamerplanten, behang met tropische prints en accessoires van bijvoorbeeld vogels en vlinders. De Tropical Jungle trend is ook terug te vinden in onze showroom in Lisse. Kom gerust eens langs!

interieurtrends,showroom stairz traprenovatie