Breng je trap in gezellige kerstsfeer - Stairz Traprenovatie
Favicon

Kerst trap: breng je trap in kerstsfeer

Wil je je huis helemaal in kerstsfeer brengen? Begin dan in de hal en maak van je trap een echte kerst trap. In dit blog lees je hoe je je trap in een echte kerststijl brengt!

Kerst Trap Breng Je Trap In Kerstsfeer

Vergeet de hal en de trap niet!

Nadat je de kerstboom hebt neergezet en de schoorsteen mantel hebt versierd, is het tijd om de rest van je huis in kerstsfeer te brengen. Vaak worden hierbij de hal en de trap vergeten. Zonde, vinden wij. Want de hal en de trap zijn het eerste wat je ziet als je een huis binnenstapt.

Kerst trap: van lantaarns tot guirlande…

Er zijn allerlei manieren om je trap in kerstsfeer te brengen en je kunt het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Een paar simpele lantaarns geven al een heel leuk effect en wat dacht je van een paar mooie glazen potten op de trap met daarin een mooi lichtje en wat groen? Een mooie kerst guirlande doet het ook altijd goed. Wat je smaak ook is: met wat hele simpele aanpassingen maak je van je trap een echte kerst trap!

Een pronkstuk voor altijd

Zoals je ziet, kun je een dichte trap of open trap uitstekend decoreren met mooie kerstversiering. En het hoeft echt allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Met of zonder decoratie: een traprenovatie zorgt ervoor dat je niet alleen met kerst, maar juist het gehele jaar door een pronkstuk in je huis hebt staan. Trapverlichting maakt het geheel helemaal compleet. Echt een eyecatcher waar je voor jaren iets aan hebt en van kunt genieten!

Interesse in een traprenovatie?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een traprenovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Lisse. Onze medewerkers geven je graag een deskundig advies. Graag tot ziens!