Breng je trap in lente sfeer! - Stairz Traprenovatie
Favicon

Lente trap: breng je trap in lente sfeer!

Pasen is dit jaar anders dan anders. Door de situatie rondom het corona virus vieren we de paasdagen kleiner dan andere jaren. Toch hoeft dit niet te betekenen dat het in huis niet gezellig kan zijn. Juist in deze tijd is het belangrijk om het voorjaar lekker in huis te halen!

lente trap,trap met tulpen,traprenovatie

Het lente gevoel in huis halen: hoe doe je dat?

Zorg allereerst voor lekker veel licht en vrolijke kleuren en haal die paasdecoratie ook gewoon tevoorschijn. Wist je dat je ook de trap heel leuk kunt versieren? Op de afbeeldingen hieronder - we vonden ze op Pinterest - zie je een aantal voorbeelden van hoe je van je trap een echte lente trap kunt maken!

lente trappen

Foto credits: RISERart! (links), At Home with Ashley (midden), pink polka dot creations (rechts)

Lente trap: van regenboogtrap tot paas slinger...

Er zijn allerlei manieren om je trap in lente sfeer te brengen en je kunt het zo ingewikkeld maken als je zelf wilt. Alleen al een simpele vaas met tulpen op de trap geeft al een heel leuk effect of wat dacht je van een leuke paas slinger voor aan de trapleuning? Leuk om met de kinderen te maken! Wat je smaak ook is: met wat hele simpele aanpassingen maak je van je trap een echte lente trap!

Een blikvanger voor altijd…

Zoals je kunt zien, kun je een dichte trap of open trap uitstekend decoreren met mooie lente versiering. En het hoeft echt allemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Met of zonder decoratie: een traprenovatie zorgt ervoor dat je niet alleen tijdens het voorjaar, maar juist het gehele jaar door een pronkstuk in je huis hebt staan. Echt een eyecatcher waar je voor jaren iets aan hebt en van kunt genieten!

Interesse in een traprenovatie?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een traprenovatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Lisse. Onze medewerkers geven je graag een deskundig advies.