Pure Oak traprenovatie, bekijk het resultaat op Stairz!
Favicon

Renovatie van de trap van Coatingvloer

Renovatie van de trap in het pand van Coatingvloer.nl

In het pand van Coatingvloer.nl was de trap aan een nieuw jasje toe. De trap verbindt de showroom op de begane grond, met de kantoren en de betonvloer showroom op de eerste verdieping. De monteurs van Stairz traprenovatie hebben de trap een renovatie gegeven en nu lopen de medewerkers en bezoekers van Coatingvloer.nl over een prachtige trap op en neer.

Renovatie Van De Trap Van Coatingvloer

Lichte kleuren en hout

De trap is gerenoveerd met nieuwe overzet treden, stootborden een stukje laminaat en sluitlijsten. De overzet treden van de trap zijn bekleed met Pure Oak. Het hout heeft een rustige uitstraling en lijken zwevend te liggen door dat er tussen de treden witte stootborden zijn geplaatst (de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede). Het Pure Oak staat mooi bij de kleur van de gietvloer, Solo Schelp. De net afgewerkte trap en de naadloze en strakke gietvloer gaan goed samen.

Een nette afwerking

Naast het bekleden van de traptreden, is ook de drempel bovenaan de trap in dezelfde kleur gespoten als de trapleuningen. Alle kleuren passen zo goed bij elkaar. Ook is het middengedeelte netjes afgewerkt met plinten. Het renoveren van de hoektrap van Coatingvloer.nl hebben we in twee dagen uitgevoerd.

Renovatie Van De Trap Van Coatingvloer

De Gietvloerspecialist Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is specialist op het gebied van gietvloeren en andere naadloze vloeren. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en brengt zowel bij bedrijven als bij particulieren vloeren aan. Neem gerust contact op met Coatingvloer.nl als u interesse heeft in een gietvloer. De trap maakt deel uit van de showroom, die u op afspraak kunt bezoeken. Dan kunt u zelf het resultaat bekijken.

Renovatie Van De Trap Van Coatingvloer

Wilt u ook weten wat Stairz Traprenovatie voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!