Witte trap: blikvanger in een licht interieur - Stairz
Favicon

Witte trap: blikvanger in een licht interieur

Een witte trap is populair om verschillende redenen. Ten eerste straalt een witte trap licht uit, wat bijdraagt aan een moderne en frisse uitstraling. Ten tweede is wit een neutrale kleur die gemakkelijk te combineren is met andere kleuren en stijlen. Zo kan een witte trap bijvoorbeeld heel goed gecombineerd worden met een houten vloer, een stenen vloer of een gietvloer. Verder is een witte trap ook gemakkelijk te onderhouden en past deze uitstekend bij een moderne, lichte inrichting, omdat het deze stijl ondersteunt en versterkt.

witte trap met kat erop

Geef uw trap een make-over

Stairz Traprenovatie is specialist als het gaat om het renoveren van trappen. Door ons unieke trede-over-trede systeem is uw trap vaak al binnen een dag weer als nieuw. Of het nu om een open trap gaat, een dichte trap of een spiltrap of wenteltrap: Stairz heeft voor iedere trap een oplossing. Ook als u graag een witte trap wilt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of vraagt u zich af wat een traprenovatie nu eigenlijk kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan via onderstaande knop.

Wilt u ook een witte trap in uw interieur? Vraag dan een offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!