Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Trapleuning led

Ga voor nog meer sfeer in huis en neem een trapleuning met led verlichting. Stairz Traprenovatie in Lisse heeft precies het type verlichting dat u zoekt voor vrijwel ieder materiaal leuning. Zet uw trap letterlijk in de spotlights en zorg ervoor dat het geheel prachtig verlicht wordt. De specialisten komen in heel Nederland en België bij u langs, zodat uw trap de aandacht krijgt die het verdiend.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Laat uw trap opvallen met een trapleuning met led verlichting

Iedereen is op zoek naar een gezellig huis. Naast het gebruik van bepaald materiaal of een stijl meubilair, is dat eenvoudig te bereiken met het juiste licht. Heeft u nu een te felle lamp in uw gang en wilt u prachtig licht creëren bij uw trap? Laat een trapleuning met led door onze monteurs instaleren en wees er zeker van dat uw trap op een hippe en duurzame manier verlicht is.
Vraag een offerte aan voor uw trapleuning Mail direct naar info@stairz.nl

Bespaar tijd en geld dankzij maatwerk van Stairz Traprenovatie

Een trapleuning maken en monteren vraagt om maatwerk. Waarom? Omdat wij uw nieuwe leuningen precies op de bestaande steunpunten monteren. Dat betekent dat de leuning snel en vakkundig wordt opgehangen en u hoeft de muur niet te renoveren!

Uw trap is de rode draad van uw huis

De trap staat met alle verdiepingen in uw huis in verbinding. Daarom is het belangrijk om aan het onderhoud en de aankleding van uw trap te denken. Geef iets extra’s aan uw trap en laat een trapleuning met led verlichting installeren voor een spetterend resultaat. Wilt u de verlichting eerst graag in het echt zin? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom, of bel voor vragen naar 0252-508000.

Andere bezoekers bekeken:

Trapleuningen led | Traprenovatie eiken | Traprenovatie laminaat

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

trapleuning-led-raquo-stairz-traprenovatie