Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Traprenovatie prijzen

Als u een traprenovatie wilt laten uitvoeren, dan wilt u natuurlijk duidelijk weten wat de prijzen zijn die aan de werkzaamheden verbonden zijn. Stairz Traprenovatie in Lisse geeft deze openheid en transparantie. Wij maken altijd een duidelijk offerte voor u op, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Voor de prijs van de traprenovatie schakelt u onze hulp in, maar ook voor de kwaliteit bent u bij het juiste bedrijf. Lees snel verder wat u allemaal van ons kunt verwachten.
  • In Nederland en België
  • Onderhoudsvrij
  • Transparante offerte

Traprenovatie met eerlijke en heldere prijzen

Wij zijn altijd eerlijk over onze werkzaamheden en het financiële plaatje. Daarom laten wij u tijdig weten wat de prijs is van de traprenovatie. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u voor onze traptreden of leuningen kiest, heeft u de keuze uit verschillende kleuren en materialen, die precies bij uw stijl aansluiten. Over aansluiten gesproken, omdat onze leuningen op maat gemaakt worden, monteren wij deze desgewenst op precies dezelfde steunpunten als de oude leuning. En dat maakt het renoveren van de muur overbodig. Zoek niet langer naar de juiste prijzen voor traprenovatie, want er zijn nóg meer voordelen die wij u te bieden hebben.
Vraag een offerte aan voor uw traprenovatie Mail direct naar info@stairz.nl

Trappen waar u geen omkijken naar heeft

Vergeleken met onze concurrenten zijn onze prijzen van traprenovatie en het ruime aanbod een groot voordeel, maar ook qua functionaliteit valt ons materiaal op. Zo zijn onze trappen onderhoudsvrij en kras- en stootvast. Onze vakkundige opgeleide monteurs zorgen tevens voor een antislip op de trap.

Laat u adviseren door onze professionals

Bent u op zoek naar de juiste prijs, het aanbod en de functionaliteit van traprenovatie? Dan hebben wij datgeen wat u zoekt. Laat ons bij u langskomen in heel Nederland of België en maak een afspraak via 0252-508000. Wilt u eerst ons materiaal in het echt bewonderen? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Meer en Duin 78 in Lisse.

Andere bezoekers bekeken:

Traprenovatie pvc | Traprenovatie rotterdam | Wenteltrap renoveren

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

traprenovatie-prijzen-raquo-stairz-traprenovatie