Traprenovatie prijzen - Stairz Traprenovatie Traprenovatie

Traprenovatie prijzen

Als u een traprenovatie wilt laten uitvoeren, dan wilt u natuurlijk duidelijk weten wat de prijzen zijn die aan de werkzaamheden verbonden zijn. Stairz Traprenovatie in Lisse geeft deze openheid en transparantie. Wij maken altijd een duidelijk offerte voor u op, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Voor de prijs van de traprenovatie schakelt u onze hulp in, maar ook voor de kwaliteit bent u bij het juiste bedrijf. Lees snel verder wat u allemaal van ons kunt verwachten.

In Nederland en België

Onderhoudsvrij

Transparante offerte

Traprenovatie met eerlijke en heldere prijzen

Wij zijn altijd eerlijk over onze werkzaamheden en het financiële plaatje. Daarom laten wij u tijdig weten wat de prijs is van de traprenovatie. Maar dat is nog niet alles. Wanneer u voor onze traptreden of leuningen kiest, heeft u de keuze uit verschillende kleuren en materialen, die precies bij uw stijl aansluiten. Over aansluiten gesproken, omdat onze leuningen op maat gemaakt worden, monteren wij deze desgewenst op precies dezelfde steunpunten als de oude leuning. En dat maakt het renoveren van de muur overbodig. Zoek niet langer naar de juiste prijzen voor traprenovatie, want er zijn nóg meer voordelen die wij u te bieden hebben.

Trappen waar u geen omkijken naar heeft

Vergeleken met onze concurrenten zijn onze prijzen van traprenovatie en het ruime aanbod een groot voordeel, maar ook qua functionaliteit valt ons materiaal op. Zo zijn onze trappen onderhoudsvrij en kras- en stootvast. Onze vakkundige opgeleide monteurs zorgen tevens voor een antislip op de trap.

Laat u adviseren door onze professionals

Bent u op zoek naar de juiste prijs, het aanbod en de functionaliteit van traprenovatie? Dan hebben wij datgeen wat u zoekt. Laat ons bij u langskomen in heel Nederland of België en maak een afspraak via 0252-508000. Wilt u eerst ons materiaal in het echt bewonderen? Kom dan van maandag tot en met zaterdag langs in onze showroom in Meer en Duin 78 in Lisse.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stairz Traprenovatie

Een traprenovatie is een mooie en verzorgde oplossing van uw dichte trap. Of u nu een open, dichte of betonnen trap heeft, iedere trap is uniek. En zo benaderen wij uw trap ook. Onze adviseur komt graag met de kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden met u besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

Wilt u ons bezoeken? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over traprenovatie. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die Stairz u kan bieden.

Informatie aanvragen?

Wilt u ook binnen 1 dag een compleet nieuwe trap en / of hal? Laat dan vrijblijvend uw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op!