Lijmresten verwijderen van de trap? Niet nodig bij Stairz!
Favicon

Lijmresten verwijderen van de trap niet nodig

Denkt u aan een nieuwe trap, maar ziet u op tegen al het werk dat een nieuwe trap met zich meebrengt? Lijmresten verwijderen is niet per se nodig. Laat ons uw trap renoveren en wij doen de rest!

Geen lijmresten verwijderen door speciale bruislijm

Er doen veel verhalen de ronde over het verwijderen van lijmresten. Zo zou je schoonmaakazijn, aceton en zelfs cola kunnen gebruiken om de plak van je trap af te halen. Onze tip: begin hier niet aan en pak het gewoon goed aan. Stairz Traprenovatie neemt u deze klus graag uit handen. Doordat wij met een speciale soort bruislijm werken, hoeft u van tevoren geen lijmresten te verwijderen. De lijm egaliseert de treden en vult oneffenheden op. Een soort magische lijm dus, waardoor er een hoop lastig werk wordt bespaard. De lijm zorgt  er uiteraard voor dat uw traptreden geheel waterpas liggen. Na afloop heeft u een prachtig resultaat!

Op deze pagina vindt u nog meer tips ter voorbereiding van uw traprenovatie.

lijmresten verwijderen tips,trap renoveren,monteur stairz traprenovatie

Een trap die past bij uw interieur

Wat uw smaak ook is - landelijk, klassiek, modern of industrieel - bij Stairz Traprenovatie vindt u altijd een trap die bij u past. Onze ervaren monteurs toveren dagelijks trappen om tot ware pronkstukken en dit doen zij door het hele land. Of u nu een open trap of een dichte trap wilt laten renoveren of een trap dicht wilt laten maken: onze monteurs hebben hier veel ervaring in en weten wat ze doen.

Geen hak- en breekwerk

Bij een traprenovatie werken wij met het trede-over-trede systeem. Hierbij worden overzettreden over de bestaande traptreden heen geplaatst. Er vindt geen hak- en breekwerk plaats en u heeft al binnen een dag een prachtige nieuwe trap waar u jarenlang plezier van heeft!

Finishing touch

Wilt u helemaal een pronkstuk maken van uw trap? Denk dan eens een nieuwe trapleuning of mooie trapverlichting. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht!

trapverlichting,trapleuning,stairz traprenovatie

Hebt u ook interesse in een traprenovatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom in Lisse. Wij helpen u graag!