Online adviesgesprek: overal en altijd - Stairz Traprenovatie
Favicon

Online adviesgesprek: waar en wanneer u maar wilt

Vanaf nu is het ook mogelijk om een online adviesgesprek met een van onze adviseurs aan te vragen. Voor dit advies hoeft u niet naar de showroom toe te komen en uiteraard is het geheel vrijblijvend. Op deze pagina leest u er meer over.

Wanneer het ú uitkomt

Vanaf de bank of vanuit uw luie stoel: via een online adviesgesprek adviseren en inspireren wij u graag, zodat uw droomtrap tot leven wordt gebracht!

Tijdens het online adviesgesprek vertelt onze adviseur u graag alles over de mogelijkheden van een traprenovatie. Via het scherm kunt u met al uw vragen bij onze medewerker terecht en bijvoorbeeld ook diverse overzet treden bekijken. Natuurlijk krijgt u ook meteen een prijsindicatie. Spreekt u dit aan, dan komt een van onze traprenovatie adviseurs graag bij u thuis langs om verdere details te bespreken.

Interesse in een online adviesgesprek?

Plan dan via het formulier hieronder een gesprek in en geef de datum en tijd van uw voorkeur aan. Onze medewerk(st)er stuurt u vervolgens een bevestiging, waarna het online adviesgesprek via een videogesprek (Microsoft Teams) zal plaatsvinden.

Maak hier een afspraak voor een online adviesgesprek met een van onze traprenovatie adviseurs.