Verbouwen? Vergeet de trap niet! - Stairz Traprenovatie
Favicon

Verbouwen? Vergeet de trap niet!

Stel: je hebt een (nieuwbouw)huis gekocht en je wilt gaan verbouwen. De keuken en de badkamer moeten worden aangepakt én je wilt graag een nieuwe houten vloer, liefst een visgraat. De trap zou je eigenlijk ook het liefst een opknapbeurt geven, maar dat komt anders later wel…

verbouwen,mooie trap,houten trap,traprenovatie,stairz traprenovatie,overzet treden

Een nieuw huis met een oude trap…

Het gebeurt regelmatig dat een trap er tijdens een verbouwing bij inschiet. Zonde, want het is toch een van de eerste dingen die je ziet als je een huis binnenloopt. Die mooie houten vloer ligt erin, het stucwerk ziet er prachtig uit, maar die trap is nog steeds kaal of versleten.

Oplossing: een bouwdepot

Er is een mogelijkheid waardoor je wel, als je gaat verbouwen, alles in één keer kunt aanpakken, namelijk door het afsluiten van een bouwdepot. Een bouwdepot is een soort spaarpotje dat je bij je hypotheek afsluit en gebruikt om de rekeningen van de verbouwing mee te betalen.

Verbouwen: soorten bouwdepots

Er zijn verschillende soorten bouwdepots: een nieuwbouwdepot, een verbouwingsdepot of verbouwingsregeling. Heb je hier interesse in, informeer dan bij je bank of hypotheekadviseur naar de mogelijkheden en vraag welk bouwdepot het beste bij je situatie past.

Ga je niet groots verbouwen? Maar heb je wel interesse in een traprenovatie of een mooie, nieuwe houten trap? Neem dan contact met ons op. We zijn je graag van dienst!