Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

VT Wonen en Design Beurs: bezoek onze stand

Liefhebbers van interieur en design kunnen ook dit jaar tijdens de VT Wonen en Design Beurs weer hun hart ophalen. Meubels, woonaccessoires, verlichting… Zo’n beetje alles op het gebied van huis en inrichting vind je wel op de woonbeurs. Wil je graag een nieuwe trap? Breng dan zeker een bezoek aan onze stand. Want ook dit jaar is Stairz Traprenovatie weer aanwezig op de grootste en leukste woonbeurs van Nederland!

vt wonen en design beurs,vt wonen beurs,woonbeurs,beurs stand stairz traprenovatie

Lees verder

Herfst trends waar je warm van wordt

De herfst is dé tijd om het weer warm en gezellig te maken in huis. Maar hoe zorg je voor een knusse sfeer en wat zijn dit najaar eigenlijk de trends op interieurgebied? In dit blog vertellen we je er alles over. Na afloop ben je weer helemaal op de hoogte van de actuele herfst trends!

herfst trends

Lees verder

Industrieel interieur? Kies voor een trap met betonlook!

Een stoere inrichting met robuuste items en onafgewerkte materialen zijn kenmerkend voor een industrieel interieur. Omdat een trap met een industriële uitstraling hier natuurlijk perfect bij past, kun je bij ons ook kiezen voor een traprenovatie met een natuursteen uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een trap met betonlook, een trap met granietlook of een trap in het roestbruin.

Lees verder

Trap inspiratie opgedaan in een woonprogramma?

Kijk je graag naar VT Wonen tv-programma’s als Weer verliefd op je huis, VT Wonen verhuist en Verbouwen of verhuizen? Of kijk je met regelmaat naar het woonprogramma Eigen huis en tuin? Dan zie je ongetwijfeld veel mooie interieur make-overs voorbijkomen. 

woonprogramma,traprenovatie,nieuwe trap,trap make over,trap laten opknappen,trap met led verlichting

Lees verder

Droomtrappen: van klassiek tot modern

Wil je je trap (laten) opknappen, maar kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Dan zetten we hieronder een aantal droomtrappen voor je op een rij. Wat dacht je bijvoorbeeld van een trap met mozaïektegels, een trap met een leuning in fluorescerende kleuren of juist een hele rustige trap met lichte en natuurlijke tinten?!

Lees verder

Huisdieren? Kies voor een onderhoudsvriendelijke trap

Je kent waarschijnlijk de tongbreker ‘de kat krabt de krullen van de trap’ wel. Een moeilijk zinnetje om uit te spreken en grappig ook, maar niet als je je bedenkt dat katten echt de vloerbedekking van je trap af kunnen krabben. Heb je huisdieren en wil je voorkomen dat je trap beschadigd raakt? Dan biedt een traprenovatie uitkomst. Een trap met overzet treden is onderhoudsvriendelijk en ziet er voor jaren netjes uit.

huisdieren,houten trap,traprenovatie,vloerbedekking op trap,onderhoudsvriendelijke trap

Lees verder

Nieuwbouwhuis: wat te doen met de trap?

Het is fijn wonen in een nieuwbouwhuis. Alles is splinternieuw en helemaal naar je eigen wensen ingericht. Iedere keer weer als je thuiskomt, voelt het als vakantie. Toch zijn er altijd wel dingen die nog moeten worden aangepakt. De trap bijvoorbeeld?

Bij een nieuwbouwhuis zijn er vaak nog wel dingen die moeten worden aangepakt. De trap is hier een voorbeeld van. Stairz knapt dagelijks nieuwbouwtrappen op.

Lees verder

Open dag 2019: “Wat een leuk bedrijf!”

De open dag op zaterdag 18 mei was een groot succes. Bezoekers konden in onze showroom, onder het genot van een hapje en een drankje, de vele mogelijkheden van een traprenovatie bekijken. Ook konden zij zich vrijblijvend laten informeren door onze adviseurs en zien hoe onze monteurs tijdens een traprenovatie te werk gaan.

open dag stairz,showroom,traprenovatie

Lees verder

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

nieuws-archieven-raquo-stairz-traprenovatie