Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Win een gratis traprenovatie!

Droom je van een mooie, nieuwe trap? Doe dan mee aan onze actie, want wij geven namelijk een gratis traprenovatie weg. Benieuwd naar wat je hiervoor moet doen? Lees dan snel verder!

gratis traprenovatie,gratis trap stairz traprenovatie

Lees verder

Scandinavisch interieur: less is more

Dat een Scandinavisch interieur enorm populair is, merken wij als traprenovatie specialist maar al te goed. Regelmatig leveren wij trappen op die uitstekend passen in een Scandinavische inrichting. Een trap in de kleur crème eiken is bijvoorbeeld razend populair, maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. Wil je meer weten over de Scandinavische stijl? Lees dan vooral even verder.

scandinavisch interieur,scandinavische inrichting,trap scandinavisch,hout en wit,scandinavische trend

Lees verder

Woontrends 2020: vijf interieurtrends

Chique, vintage/landelijk en gedurfd… Allemaal woonstijlen die we in 2020 veel terug gaan zien. Begin oktober 2019 stonden wij met onze stand op de VT Wonen en Design Beurs. Hier kwamen wij heel wat mooie woontrends tegen. Benieuwd? Lees dan vooral even verder.

woontrends,vt wonen en design beurs,natuurlijk interieur

Lees verder

Tijdelijke beursaanbieding!

Van 1 tot en met 6 oktober 2019 vindt de VT Wonen en Design Beurs weer plaats. Net zoals voorgaande jaren, zijn wij met onze stand ook weer aanwezig op de gezelligste woonbeurs van Nederland. Natuurlijk hebben wij ook weer een aantrekkelijke beursaanbieding. Lees snel verder!

beursaanbieding,stairz traprenovatie,vt wonen en design beurs,korting traprenovatie

Lees verder

Herfst decoratie tips voor je trap

De herfst is weer begonnen. Het seizoen om weer heerlijk te wandelen door de bossen en te genieten van al die mooie herfstkleuren. De herfst is ook dé tijd om het weer knus te maken in huis. Met de volgende herfst decoratie ideeën breng je je huis meteen in een gezellige herfstsfeer!

herfst decoratie,herfst trap,trap decoratie,pompoenen trap

Lees verder

Veilige trap: vijf tips

Iedereen wil een mooie en veilige trap in huis. En dat geldt natuurlijk helemaal als er kleine kinderen in huis rondlopen of als je wat ouder en misschien wel slecht ter been bent. Wil je je trap zo veilig mogelijk maken? Lees dan verder, want in dit blog geven we je vijf tips voor een veilige trap.

veilige trap,kind op trap,trapverlichting,trap met anti slip,trapleuning

Lees verder

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

nieuws-archieven-raquo-stairz-traprenovatie