Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Nieuwbouwhuis: wat te doen met de trap?

Het is fijn wonen in een nieuwbouwhuis. Alles is splinternieuw en helemaal naar je eigen wensen ingericht. Iedere keer weer als je thuiskomt, voelt het als vakantie. Toch zijn er altijd wel dingen die nog moeten worden aangepakt. De trap bijvoorbeeld?

Bij een nieuwbouwhuis zijn er vaak nog wel dingen die moeten worden aangepakt. De trap is hier een voorbeeld van. Stairz knapt dagelijks nieuwbouwtrappen op.

Lees verder

Open dag 2019: “Wat een leuk bedrijf!”

De open dag op zaterdag 18 mei was een groot succes. Bezoekers konden in onze showroom, onder het genot van een hapje en een drankje, de vele mogelijkheden van een traprenovatie bekijken. Ook konden zij zich vrijblijvend laten informeren door onze adviseurs en zien hoe onze monteurs tijdens een traprenovatie te werk gaan.

open dag stairz,showroom,traprenovatie

Lees verder

Verbouwen? Vergeet de trap niet!

Stel: je hebt een (nieuwbouw)huis gekocht en je wilt gaan verbouwen. De keuken en de badkamer moeten worden aangepakt én je wilt graag een nieuwe houten vloer, liefst een visgraat. De trap zou je eigenlijk ook het liefst een opknapbeurt geven, maar dat komt anders later wel…

verbouwen,trap opknappen,oude trap opknappen,bouwdepot

Lees verder

Open dag 2019

Zaterdag 18 mei van 09:30 uur – 16:00 uur

open dag,traprenovatie,stairz open dag

Hebt u interesse in een traprenovatie en wilt u alles weten over de mogelijkheden? Kom dan naar onze open dag!

Lees verder

Winnares traprenovatie:

“Die nieuwe trap kwam echt als geroepen!”

Meer dan 5000 waren het er. We hebben het dan over het aantal reacties op de Facebook-actie begin dit jaar, waarbij we een traprenovatie weggaven. Uit alle reacties kwam er uiteindelijk een winnares uit de bus. “Zo dankbaar dat juist ik het ben geworden!”, aldus Sam van Diermen. Inmiddels zijn bij Sam langs geweest voor de trap make-over. En het resultaat mag er zijn!

Lees verder

Traplopen: hoe gezond is dat nu eigenlijk?

Dat bewegen goed voor je is, weten we allemaal. En dat we eigenlijk wat vaker zouden moeten traplopen in plaats van de lift te pakken, weten we ook wel. Maar hoe gezond is traplopen nu eigenlijk? Wij zochten het voor je uit.

traplopen,trap oplopen,traplopen gezond

Lees verder

Gratis naar Keukenhof

Voor iedereen die vóór 19 mei 2019 onze showroom in Lisse bezoekt en een afspraak maakt met een van onze adviseurs, hebben wij een leuke Keukenhof actie!

keukenhof,keukenhof actie,gratis naar keukenhof

Lees verder

MEDEWERKER BELTEAM

Ons bedrijf is altijd bezig met vernieuwing, daar zijn wij bijzonder trots op. Om onze groei in goede banen te leiden en ons kwaliteitsniveau op een optimaal niveau te houden, zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste medewerker die ons team per direct kan komen versterken en wel op de dagen: maandag, dinsdag en woensdag van 09:00 uur tot 14:00 uur.

Sollicitatieprocedure
Denk jij dat je past binnen ons team, heb je genoeg mensenkennis en een fijne telefoonstem? Stuur dan je CV en motivatie per e-mail aan mirjam@stairz.nl.

We zullen je sollicitatie in behandeling nemen en hier zo snel mogelijk op terugkomen.

Stairz Traprenovatie
Meer en Duin 78
2163 HC Lisse
0252-508000

Lees verder

Interieurtrends 2019: van Spiced Honey tot Urban Jungle

Interieurtrends zijn er genoeg. Maar wat is nu dé kleur dit jaar en welke trends zien we in 2019 nog meer terug? In dit blog zetten we een aantal trends op het gebied van interieur voor je op een rij.

interieurtrends,trends interieur,stalen deuren,kleur van het jaar,spiced honey,industriele deuren
De kleur van het jaar: Spiced Honey (bron: Flexa)

Lees verder

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 9.30 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

nieuws-archieven-raquo-stairz-traprenovatie