Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Renovatie van de trap

Traprenovatie is de oplossing!

De trap is een van de meest intensief gebruikte onderdelen van uw woning, trap renovatie is de oplossing!
Iedere dag wordt op precies dezelfde plaats het loopvlak zwaar belast met slijtage als logisch gevolg. Veel mensen zijn dan ook op zoek naar een product welke deze intensieve belasting kan weerstaan, er mooi uit blijft zien en geen extra onderhoud hiervoor nodig heeft.

Onze overzet treden zijn speciaal ontwikkelt om jaren lang plezier te beleven van uw gerenoveerde trap. De laminaat delen zijn versterkt met een kunststof kern, welke het product druk en stootvast maken en de transparante toplaag is voorzien van aluminium sulfiet waardoor er een ijzersterke slijtlaag is welke ook nog eens anti slip is en maar liefst gegarandeerd is voor minimaal 20 jaar gebruiksplezier.

traprenoveren van uw trapRenovatie van de trap met overzet treden werkt als volgt:

Er worden mallen (exacte kopieën) van ieder te bekleden onderdeel van uw trap gemaakt. Deze mallen dienen als voorbeeld zodat onze monteur deze exact kan namaken. De overzet treden worden overtrokken met de mallen waarna deze exact op maat voor Uw trap gemaakt worden.

Zodra alle onderdelen op maat gemaakt zijn en gecontroleerd zullen deze op uw trap worden verlijmd met een speciale PU lijm, deze PU lijm zorgt er voor dat er een flexibele laag tussen de trap en uw overzet trede komt waardoor loopgeluid enorm wordt gedempt. Zodra alle onderdelen op hun plaats zitten zal alles worden afgekit en geolied. U kunt de trap direct in gebruik nemen zodra deze klaar is.

Onderhoud van gerenoveerde trappen

Natuurlijk wilt U uw nieuwe trap schoon houden, hiervoor is een vochtig doekje meer dan voldoende. U veegt al het stof moeiteloos van de treden en eventuele strepen op stootborden zijn ook makkelijk verwijderbaar. Stofzuigen kan maar vaak is een stofdoekje veel makkelijker en veiliger voor een gerenoveerde trap.

 

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

renovatie-van-de-trap-raquo-stairz-traprenovatie