Een zwarte trap voor een strakke en chique uitstraling - Stairz
Favicon

Een zwarte trap voor een strakke en chique uitstraling

Heeft u bij een traprenovatie wel eens gedacht aan een zwarte trap? Stairz Traprenovatie heeft prachtige granieten overzettreden in het assortiment, waarmee u uw open trap of dichte trap een mooie strakke en chique uitstraling geeft.

Hieronder laten wij u graag een aantal voorbeelden zien van traprenovaties die wij in deze kleur hebben uitgevoerd.

Klassieke houten trap met zwarte overzettreden

Hieronder ziet u een voorbeeld van een prachtige zwarte trap met witte stootborden. De klant had genoeg van de versleten vloerbedekking die op de trap lag en wilde er graag een stijlvolle en klassieke trap voor terug. Eentje die aan zou sluiten bij het karakter van de rest van het huis en interieur. Er werd gekozen voor overzettreden in het graniet. Deze overzetttreden bevatten een lichte steenstructuur. De stootborden werden wit geverfd. Het resultaat: een mooie strakke en chique trap!

Wilt u ook een trap als deze? Neem dan contact met ons op.

zwarte trap,stairz traprenovatie,trap renoveren,strakke trap,traprenovatie zwart,granieten overzettreden,granieten traprenovatie,wit met zwarte trap,jaren 30 trap,klassieke trap,stairz traprenovatie

Dichte zwarte trap in het graniet

Anders dan de trap op de afbeelding hierboven, is de dichte trap op onderstaande foto compleet in het zwart gerenoveerd. De overzettreden en tevens de stootborden zijn met het type graniet bekleed. Het resultaat: een prachtige strakke en chique zwarte trap!

Heeft u ook interesse in een trap als deze? Neem dan contact met ons op.

zwarte trap,dichte zwarte trap,granieten trap,traprenovatie graniet,traprenovatie zwart,stairz traprenovatie,strakke trap,moderne trap,industriele trap

Zwarte trap met vintage eiken overzettreden

Dat zwart ook heel goed combineert met houtsoorten, bewijst de trap op onderstaande foto. De stootborden en de wangen van de trap zijn zwart geschilderd. De trap zelf is bekleed met overzettreden in het ‘vintage oak’. Een super stoere trap met een warme uitstraling!

Wilt u ook een trap als deze? Neem dan contact met ons op.

zwarte trap met houten treden,trap met verlichting,moderne trap,strakke trap,stairz traprenovatie,eiken houten trap,trap met verlichting,stairz traprenovatie

Zwarte trapleuning

Bij een mooie trap hoort een mooie trapleuning. Deze zorgt echt voor de finishing touch van uw open of dichte trap. Daarnaast zijn trapleuningen ook nog eens heel belangrijk voor de veiligheid. Zoekt u nog een mooie trapleuning? Stairz Traprenovatie heeft zowel houten trapleuningen als RVS trapleuningen in het assortiment. Neem nu deze vierkante, zwarte trapleuning. Een plaatje toch?!

zwarte trapleuning staal vierkant

Wat vindt u van een zwarte trap?