Eiken trap: mooi in ieder interieur - Stairz Traprenovatie
Favicon

Eiken trap: mooi in ieder interieur

Of u nu een klassieke of moderne inrichting hebt: een eiken trap staat mooi in ieder interieur. In dit blog geven we voorbeelden van eiken houten traprenovaties die wij hebben uitgevoerd.

Warme uitstraling

Als er één materiaal is dat een warme uitstraling geeft aan uw interieur, dan is het wel hout. Hout zorgt voor een natuurlijke en warme look in huis en het is dan ook niet zo gek dat veel mensen kiezen voor een traprenovatie, waardoor een trap een mooie natuurlijke uitstraling krijgt. Een eiken trap is hierbij vaak favoriet.

Overzettreden met eiken houten look

Een echte eiken trap is natuurlijk prachtig, maar wist u dat u ook kunt kiezen voor overzettreden met een eiken houten look? Bij Stairz Traprenovatie vindt u een groot aanbod aan overzettreden met een eiken houten uitstraling: van crème eiken tot gekalkt- en gerookt eiken.

Overzettreden hebben allereerst als voordeel dat ze gemakkelijk over bestaande traptreden heen kunnen worden geplaatst. Hieraan komt geen hak- of breekwerk te pas. Daarnaast zijn onze overzettreden onderhoudsvriendelijk, beschikken ze over een antislip laag en zijn ze kras- en slijtvast. Ook goed om te weten: wist u dat u bij ons maar liefst 20 jaar garantie krijgt op uw trap?!

Ook uw trap opknappen? Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van traprenovaties in het eiken. Welke trap vindt u het mooist...?

Traprenovatie Vintage Oak

eiken houten trap,eiken trap,eiken houten traprenovatie,vintage oak traprenovatie,eiken houten trap combinatie gietvloer,traprenovatie nieuwbouwhuis,stairz traprenovatie

Is 'ie niet prachtig: deze trap in het vintage oak? De traprenovatie vond plaats in een nieuwbouwhuis met een strakke inrichting. De klant koos voor eiken houten overzettreden in combinatie met witte stootborden. De zwarte trapleuning maakt het geheel helemaal af. Wij vinden het een zeer geslaagd project.

Wil je ook een trap als deze? Vraag dan hieronder gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Traprenovatie Autumn Oak

eiken houten trap,eiken houten traprenovatie,autumn oak trap,stairz traprenovatie

Wederom een eiken trap, maar dan in de kleur Autumn Oak. Een prachtige rustieke trap die perfect past bij de klassieke inrichting in dit huis. De stootborden sluiten naadloos aan op de donkerbruine overzettreden.

Heeft u ook interesse in een Autumn Oak trap? Vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte bij ons aan.

Traprenovatie Berg Eiken

eiken houten trap,traprenovatie eiken,natuurlijk trap,trap renoveren,stairz traprenovatie,scandinavisch wonen

Een dichte trap met overzettreden in de kleur Berg Eiken. Het geheel is gecombineerd met witte stootborden. Is het geen plaatje...?!

Ook een trap als deze? Neem dan contact met ons op en vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Traprenovatie Gekalkt Eiken

eiken houten trap,eiken houten traprenovatie,stairz traprenovatie

Weer een hele andere soort eiken trap, is deze trap in het gekalkt eiken. De overzettreden hebben een grijze gloed en hebben hierdoor een eigentijdse look. Ook zorgen ze voor een warme uitstraling. De stootborden kunnen ook uitgevoerd worden in het gekalkt eiken of kunnen wit gelaten worden. Waar u ook voor kiest: beide geven een prachtig resultaat!

Heeft u ook interesse in een traprenovatie in het gekalkt eiken? Vraag dan hieronder een gratis offerte aan.

Natuur Eiken traprenovatie

eiken houten trap,natuur eiken traprenovatie,stairz traprenovatie

Een prachtige trap in een authentiek pand in het centrum van Utrecht. De langste trede is maar liefst 220 cm breed.

Traprenovatie Gerookt Eiken

eiken houten trap,eiken houten traprenovatie,stairz traprenovatie,scandinavisch wonen,moderne trap,trap renoveren

Wat is 'ie mooi hè: deze dichte trap met overzettreden in het gerookt eiken. De combinatie met de witte stootborden zorgt voor een licht geheel. Over licht gesproken... Wat vindt u van de trapverlichting?

Crème eiken trap renovatie

eiken houten trap,creme eiken traprenovatie,trap laten renoveren,stairz traprenovatie,mooie houten trap

Op de foto ziet u een dichte trap uitgevoerd in de kleur Crème Eiken. De stootborden sluiten naadloos aan op de treden, wat zorgt voor een mooi en compleet geheel!

Welke eiken trap vindt u het mooist...?