Industrieel interieur? Vijf tips voor jou! - Stairz
Favicon

Industrieel interieur? Vijf tips voor een stoere inrichting

Houdt u van een stoere woonstijl? Dan past een industrieel interieur vast heel goed bij u. U heeft vast wel eens foto’s gezien van mensen die in een oude fabriek of school wonen. Dergelijke gebouwen hebben van nature al een industriële sfeer. Wilt u uw interieur ook een industriële look geven? Met onderstaande tips creëert u binnen no time een stoere en robuuste sfeer in huis!

Bekijk ook ons blog met tips voor het stylen van de hal.

Stalen deuren

Stalen deuren geven uw interieur echt een industrieel karakter. Ze staan niet alleen prachtig in uw huis; ze zorgen ook nog eens voor veel licht in huis. Meer informatie over stalen deuren vindt u hier.

stootborden beton,beton trap,beton traprenovatie

Beton

Een industrieel interieur gaat samen met ruwe en robuuste materialen. Een van de materialen die zeker niet mag ontbreken in een industriële inrichting is beton. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonnen wand, een keukenblad van beton of een betonnen trap met of zonder trapverlichting?

mooie trap,industriele trap,dichte trap,grijze trap,betonnen trap,traprenovatie,trap renoveren,houten trap,trap inspiratie,tips en ideeen trap opknappen,stairz traprenovatie

Kies voor sobere kleuren

Een industrieel interieur gaat samen met sobere kleuren. Wilt u uw inrichting dus echt een industriële look geven? Kies dan vooral voor tinten zoals grijs, zwart, wit, taupe en bruin.

Ga voor grote objecten

In een industrieel interieur vindt u maar weinig ‘tierelantijntjes’. Wat u er wel veel in terug ziet, zijn grote objecten. Denk bijvoorbeeld aan een mooie leren bank, een stoere houten tafel of een grote metalen kast of lamp in de woonkamer. Het motto voor een industriële inrichting is dus: ga voor groot!

Combineer met hout

Wilt u voorkomen dat uw interieur er misschien wat kil gaat uitzien? Kies dan in uw inrichting ook voor warme accenten. Zorg bijvoorbeeld voor een fijn kleed op de vloer en maak in uw interieur gebruik van warme materialen zoals hout. Een houten trap bijvoorbeeld staat prachtig naast een bakstenen of betonnen wand.

Wilt u advies over een trap die past in een industrieel interieur? Kom dan langs in onze Stairz showroom in Lisse of bel ons voor een vrijblijvend advies!