Jaren 30 trap? Laat je oude trap renoveren - Stairz
Favicon

Heeft u een jaren 30 huis? Laat uw oude trap renoveren!

Een jaren 30 woning is een waar juweeltje. Deze huizen hebben vaak prachtige karakteristieke elementen zoals glas-in-loodramen, openslaande deuren en een statige trap. Heeft u het geluk zo’n huis te bezitten, maar is de trap van uw jaren 30 woning toe aan een opknapbeurt? Kies dan voor een complete traprenovatie en geniet van een schitterend eindresultaat. In deze blog geven wij u handige tips en informatie over het renoveren van uw jaren 30 trap.

jaren 30 trap renoveren,oude trap opknappen,traprenovatie jaren 30 trap,jaren 30 woning,traprenovatie oude trap,stairz traprenovatie

Verf uw jaren 30 trap

Wilt u uw trap een frisse uitstraling geven, dan is het verven van uw trap een voor de hand liggende optie. Houd er wel rekening mee dat oude trappen vaak gemaakt zijn van vurenhout of grenenhout, dit zijn zachte houtsoorten die gevoelig zijn voor deuken, butsen en krassen. Hierdoor zal niet alleen de trap, maar ook de verf snel beschadigen. De geverfde trap zal er netjes uitzien als deze net klaar is, maar al snel zullen er beschadigingen zichtbaar worden, zonde van het werk!

Heeft u tapijt op uw trap?

Een andere optie om uw trap op te knappen, is het bekleden met tapijt. Dit biedt een warme en geluiddempende oplossing, wat vooral prettig is in een druk huishouden. Veel jaren 30 trappen hebben al tapijt of een traploper. Indien u kiest voor tapijt, wees u dan bewust van het feit dat tapijt stof en vuil aantrekt. Vooral in de hoeken van de trap hopen stof en vuildeeltjes zich op, dit betekent dat u regelmatig zal moeten stofzuigen.

Kies voor overzettreden op uw jaren 30 trap

De meest duurzame en stijlvolle oplossing voor het renoveren van uw jaren 30 trap is het gebruik van PVC overzettreden. Bij een traprenovatie met overzettreden worden er nieuwe treden over uw huidige trap geplaatst. Deze methode biedt zowel een gloednieuwe uitstraling als extra duurzaamheid. Stairz Traprenovatie biedt een uitgebreid assortiment aan overzettreden. Of u nu een klassieke eiken look wilt of een moderne uitstraling, wij hebben voor ieder wat wils. Bezoek onze showroom in Lisse om de verschillende mogelijkheden te bekijken en te zien welke stijl het beste past bij uw interieur.

Neem contact op voor uw jaren 30 traprenovatie

Het renoveren van uw jaren 30 trap hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met de juiste keuzes en ons professionele team kunt u uw oude trap nieuw leven inblazen en een prachtig onderdeel van uw woning maken. Bij Stairz helpen wij u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw traprenovatie jaren 30 huis.

Wilt u uw jaren 30 trap renoveren? Bezoek onze website voor meer informatie en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw droomtrap!