Wat zijn de interieurtrends voor 2021? - Stairz Traprenovatie
Favicon

Wat zijn de interieurtrends voor 2021?

Heb je zin om met je interieur aan de slag te gaan, maar wil je eerst meer weten wat de interieurtrends voor 2021 zijn? In dit blog vertellen we u graag alles over de nieuwste trends op interieurgebied.

Duurzaam

Duurzaam wonen: we schreven er al eerder een blog over. Duurzaam wonen is een trend, ook in 2021. In een duurzaam interieur draait het allemaal om eerlijke items die stevig zijn en lang meegaan. Denk aan houten meubels en stukken die gemaakt zijn van bamboe of rotan. Vaak zie je in een duurzaam interieur ook dat meubels gerecycled worden. Dus heb je nog een oud houten kastje op zolder staan? Met een likje verf wordt deze weer zo goed als nieuw en gaat hij weer jarenlang mee…

interieurtrends voor 2021,duurzaam wonen,duurzaam interieur,natuurlijk interieur

Voorbeeld van een duurzaam interieur...

Hout

Hout doet het goed in ieder interieur. Vandaar dat we je deze tip dan ook niet willen onthouden in het rijtje met interieurtrends voor 2021. Een chique houten vloer of een mooie houten trap staat goed in elk soort interieur. Denk bijvoorbeeld aan een traprenovatie in het vintage eiken. Welke woonstijl je ook aanspreekt, klassiek, modern, Scandinavisch of industrieel: Stairz Traprenovatie heeft altijd een trap die past bij je interieur!

interieurtrends voor 2021,woontrends 2021,stairz traprenovatie,eiken houten trap,vintage eiken trap,stairz traprenovatie

Eiken houten traprenovatie...

Veel groen

Planten zorgen er niet alleen voor een gezonde lucht in huis; ze staan ook nog eens heel hip. Dat was al zo, maar deze trend zet zich absoluut ook voort in 2021. Er zijn zoveel soorten planten te koop. Kies vooral planten uit die bij je interieur passen. De Monstera plant past bijvoorbeeld perfect in een bohemien interieur. En vergeet ook vooral niet een mooie, grote plant in de hal neer te zetten. Dit staat prachtig in combinatie met een houten trap.

interieurtrends voor 2021,woontrends 2021,groen in huis,interieur met planten,hippe planten

De botanische trend zet zich voort...

Japandi

Wellicht heb je er in 2020 al over gehoord, maar de Japandi stijl is er eentje om te onthouden. Heb je nog niet eerder van deze nieuwe interieurstijl gehoord? Dan leggen we je graag even uit wat deze stijl precies inhoudt. Japandi is - zoals het woord al aangeeft - een mix tussen Japans en Scandinavisch. Bij deze nieuwe interieurstijl draait alles om rust en eenvoud. Minimalistisch, maar met zachte kleuren en stoffen. Erg mooi, vinden we zelf!

interieurtrends voor 2021,nieuwste trends op woongebied,japandi

Japandi: een mix van Japans en Scandinavisch...

Frisse kleuren

De lente is altijd het moment voor een nieuw begin. Helemaal dit jaar hebben we allemaal behoefte aan een nieuwe start. Het is tijd voor licht en frisse en heldere kleuren in huis! Pasteltinten gaan het dan ook goed doen dit jaar. De kleuren grijs en donkerblauw blijven ook populair. Mooi in combinatie met bijvoorbeeld een vintage eiken houten trap.

interieuradvies stairz traprenovatie

Frisse kleuren gecombineerd met donkerblauw...