Woontrends 2020: vijf interieurtrends - Stairz Traprenovatie
Favicon

Woontrends 2020: vijf interieurtrends

Chique, vintage/landelijk en gedurfd… Allemaal woonstijlen die we in 2020 veel terug gaan zien. Begin oktober 2019 stonden wij met onze stand op de VT Wonen en Design Beurs. Hier kwamen wij heel wat mooie woontrends tegen. Benieuwd? Lees dan vooral even verder.

woontrends,vt wonen en designbeurs,interieur trends
Geslaagde beurs

Van 1 tot en met 6 oktober 2019 waren we met onze stand aanwezig op de VT Wonen en Design Beurs. En wat was het leuk om daar te staan: zoveel enthousiaste mensen die onze stand bezochten, zoveel interessante gesprekken die we hebben gevoerd… Al met al een geslaagde week!

woontrends,beurs stand stairz traprenovatie,woonbeurs

Omdat wij natuurlijk graag zelf ook op de hoogte willen blijven van de trends op interieurgebied, deden we zelf ook een rondje op de VT Wonen beurs. Hieronder zetten we vijf woontrends voor je op een rij.

Woontrends tip 1: Tranquil Dawn

woontrends,kleur van het jaar,tranquil dawn

Een kleur die helemaal hip is in het nieuwe jaar, is de kleur Tranquil Dawn: een lichte, groengrijze tint met een blauwe ondertoon. De kleur is door Flexa uitgeroepen tot kleur van het jaar 2020. Zoals je op bovenstaande foto ziet, gaat de tint mooi samen met natuurlijke materialen zoals hout. Wedden dat deze kleur dan ook heel mooi zal staan in je hal of trappenhuis. Prachtig in combinatie met een houten trap!

Woontrends tip 2: roze

woontrends,vt wonen en designbeurs,interieur trends

Naast Tranquil Dawn is er nog een kleur die we in het nieuwe jaar terug gaan zien. Juist: roze. Poederroze om precies te zijn. Deze kleur kan op de muur, maar is ook mooi om terug te laten komen in allerlei accessoires. Wij vinden het in ieder geval prachtig!

woontrends,roze met retro stoffen,interieurtrend roze

Woontrends 3: goud

Iets wat we ook vaak terug gaan zien in het nieuwe jaar, is goud en koper. Dit combineert niet alleen prachtig met een kleur als poederroze (zie foto hieronder), maar ook met rijkere tinten zoals okergeel, donkerblauw en donkergroen.

Een trapleuning in goud of koper tint sluit goed aan op deze trend. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op!

woontrends,goud met roze,interieurtrends,vt wonen en design beurs

Woontrends 4: planten

In ons blog over interieur trends voor 2019 hadden we het er ook al over: groen in huis. Ook in 2020 blijft dit een trend op woongebied. Planten stralen niet alleen warmte en gezelligheid uit; ze zorgen ook nog eens voor een betere luchtkwaliteit. Onze tip: groen staat ook mooi in je hal of trappenhuis. Je trap decoreren met planten kan natuurlijk ook. Zet bijvoorbeeld wat leuke plantenbakjes neer of maak gebruik van één mooie, grote hangplant.

Wat we overigens ook veel tegen kwamen op de VT Wonen beurs, zijn Pampas pluimen. Mooi om neer te zetten (of op te hangen) in je interieur (zie foto).

woontrends,pampas pluimen,vt wonen en design beurs

Woontrends tip 5: natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen blijven het goed doen. Een houten trap of een trap in betonlook past dan ook helemaal bij deze trend. Welke woonstijl ook bij je past; Stairz Traprenovatie heeft altijd een trap die je mooi vindt. Graag gaan wij voor je aan de slag om je trap tot een echte eyecatcher te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel met 0252-508000 of kom langs in onze showroom in Lisse.

Welke woontrends spreken jou het meeste aan?