Bedrijfstrap als visitekaartje van uw bedrijfs - Stairz
Favicon

De bedrijfstrap als visitekaartje van uw bedrijf

Niet alleen binnen een woning neemt de trap een prominente plek in; ook in een bedrijf is een trap vaak het eerste wat de klant ziet. Een trap die er netjes en representatief uitziet, draagt dan ook zeker bij tot een goede eerste indruk. Wilt u weten hoe u uw bedrijfstrap een professionele uitstraling kunt geven? In dit blog leest u er meer over.

Particuliere én zakelijke markt

Stairz Traprenovatie is dankzij de jarenlange ervaring uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven in Nederland op het gebied van traprenovaties. Naast dat wij veel traprenovaties bij particulieren uitvoeren, renoveren wij ook met grote regelmaat trappen bij bedrijven en instellingen. Denk bijvoorbeeld aan traprenovaties in winkelpanden, praktijkruimtes of (zorg)instellingen. Ook het renoveren van trappen in appartementencomplexen (VvE) komt veelvuldig voor.

Bijzondere projecten

Af en toe komen er wel hele speciale projecten voorbij. Zo renoveerden onze monteurs in april van dit jaar een trap bestaande uit 52 treden tot wel 3 meter breed. Voor de afwerking werden massief eiken sierlijsten gebruikt. Op onderstaande foto ziet u onze monteurs aan het werk.

bedrijfstrap,stairz traprenovatie voor bedrijven,stairz traprenovatie zakelijk,nieuwe trap showroom,traprenovatie showroom,trap winkel opknappen,trap winkel renoveren

Project Coatingvloer

Een ander voorbeeld van een zakelijk project, is de traprenovatie die wij bij het bedrijf Coatingvloer hebben uitgevoerd. Dit bedrijf levert gietvloeren en wilde graag hun centrale trap laten renoveren in de kleur Pure Oak. Het resultaat: een prachtige trap die waanzinnig mooi combineert met de bestaande giet- en betonvloer. Wilt u meer weten over dit project? Je lees hier meer over in onze case over Coatingvloer.nl.

bedrijfstrap,zakelijk project stairz traprenovatie,voor bedrijven,zakelijke trap,traprenovatie showroom,traprenovatie winkel,nieuwe trap bedrijf

Wilt u ook een blikvanger van een trap in uw bedrijf of instelling? Let dan op het volgende:

Kies voor kwaliteit

Een trap renoveren, is vakwerk. Wilt u dus echt een mooie trap met jarenlange garantie? Dan bent u bij ons beslist aan het goede adres. Stairz Traprenovatie is met ruim 12 jaar ervaring uitgegroeid tot een van de leidende bedrijven op het gebied van traprenovaties. Wij leveren vakmanschap en kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Houd rekening met uw huisstijl

Houd bij de keuze voor een trap zeker rekening met uw huisstijl. Misschien gebruikt u bijvoorbeeld een bepaalde kleur in uw logo die u wilt laten terugkomen? Wij raden u zeker aan hierover na te denken en adviseren u hier graag in.

Wat uw huisstijl ook is: Stairz Traprenovatie heeft altijd een trap die bij uw bedrijf of organisatie past. Van vintage en klassiek tot modern en industrieel: wij bieden een groot assortiment aan overzettreden. Neem contact op

Een trap die veilig is

Natuurlijk wilt u een open trap of een dichte trap die er mooi uitziet, maar de veiligheid ervan is minstens zo belangrijk. Daarom beschikken al onze trappen over een onzichtbare anti-sliplaag. Deze laag maakt de trap stroever en verkleint de kans op uitglijden. Wat het onderhoud betreft: hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze trappen vragen nauwelijks tot geen onderhoud.

Finishing touch

Wilt u van uw bedrijfstrap een echte blikvanger maken? Kies dan voor LED-verlichting in uw trap of een mooie trapleuning om het geheel af te maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een RVS-trapleuning of een zwarte trapleuning die is gepoedercoat?

Ook een blikvanger van een trap in uw bedrijf?

Onze ervaren adviseur komt graag bij u langs voor een professioneel advies. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Lisse. Hier kunt u alle mogelijkheden van een traprenovatie bekijken!