Laat je houten trap renoveren door een expert - Stairz
Favicon

Houten trap renoveren: laat het aan een expert over

Een houten trap renoveren, is een behoorlijke klus waarvan u wilt dat het goed gebeurt. Als u heel handig bent, kunt u er misschien voor kiezen om uw trap zelf op te knappen, maar het beste is toch echt om het over te laten aan een specialist. Dit scheelt u niet alleen een hoop tijd en werk; u weet tenminste ook zeker dat alles perfect in orde is!

Al in 1 dag een nieuwe trap

Bij Stairz Traprenovatie bent u aan het juiste adres als het gaat om een houten trap renoveren. Of het nu gaat om een trap in een oud huis of een nieuwbouw trap: al binnen één dag heeft u een prachtige nieuwe trap waar u jarenlang van kunt genieten.

Hieronder ziet een aantal voorbeelden van houten trappen die wij hebben gerenoveerd:

houten trap renoveren,houten trap opknappen,mooie trap,houten trap met verlichting,stairz traprenovatie

De voordelen van een traprenovatie

Dankzij onze jarenlange ervaring in traprenovatie, is Stairz Traprenovatie de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de leidende bedrijven in traprenovatie. Wilt u uw trap opknappen? Dan vindt u bij ons voor elk soort trap - open, dicht, van beton of hout - een mooie oplossing. Van een moderne betonlook tot een klassieke eikenhouten uitvoering. Natuurlijk met een bijpassende trapleuning en trapverlichting.

Onze ervaren monteurs trekken er dagelijks op uit om voor onze klanten hun trap tot een pronkstuk te maken. Al binnen een dag is uw houten trap:

onderhoudsvrij
stil
slijtvast
veilig

Naast de hierboven genoemde voordelen, krijgt u van ons ook nog eens 20 jaar garantie op uw trap!

Houten trap bekleden met overzettreden

Bij Stairz Traprenovatie kunt u terecht voor het renoveren van zowel uw open trap als uw dichte trap. Bij een traprenovatie werken wij met het trede-over-trede systeem. Hierbij worden overzettreden over de bestaande traptreden heen geplaatst. Er vindt geen hak- en breekwerk plaats en u heeft al binnen een dag een prachtige nieuwe trap waar u jarenlang plezier van heeft!

houten trap renoveren,trap opknappen,monteur stairz traprenovatie,plaatsen traptreden

Groot assortiment aan overzettreden

Of u nu houdt van een klassieke of een moderne look: bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment overzettreden. Kom gerust eens langs in onze showroom in Lisse om de mogelijkheden te bekijken of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs.

Een houten trap renoveren: wat kost dat?

Als u aan een traprenovatie denkt, dan wilt u natuurlijk van tevoren weten wat de kosten zijn. Echter, om u een prijsindicatie te kunnen geven, hebben wij eerst wat meer informatie van u nodig. Heeft u een open- of een dichte trap? Uit hoeveel treden bestaat de trap en heeft deze wel of geen bochten? Neemt u gerust contact met ons op om een en ander - geheel vrijblijvend - te bespreken.

Wilt u ook uw houten trap renoveren? Kom langs in onze showroom of maak een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs!