Nieuwbouwhuis: wat te doen met de trap? - Stairz Traprenovatie
Favicon

Nieuwbouwhuis: wat te doen met de trap?

Het is fijn wonen in een nieuwbouwhuis. Alles is splinternieuw en helemaal naar je eigen wensen ingericht. Iedere keer weer als je thuiskomt, voelt het als vakantie. Toch zijn er altijd wel dingen die nog moeten worden aangepakt. De trap bijvoorbeeld?

nieuwbouwhuis,trap met led verlichting,trapverlichting,trap verlichting,houten trap,stairz traprenovatie

De trap: het slotstuk van je nieuwbouwhuis

Een nieuwbouwhuis wordt vaak opgeleverd met een vurenhouten of betonnen trap. Voor even is dat prima, maar uiteindelijk wil je toch ook dat je trap ‘af’ is en vooral ook dat deze veilig is en er mooi uitziet. Toch vinden veel mensen het lastig om te bepalen wat ze met de trap willen.

Trap bekleden met hout

Een trap bekleden met hout of PVC zorgt voor een prachtig en stijlvol resultaat. Wat je stijl ook is: Stairz Traprenovatie zorgt ervoor dat de trap aansluit bij je interieur. Of het nu gaat om een open trap of een dichte trap of dat je nu van klassiek of modern houdt: bij Stairz vindt je altijd een trap die bij je past!

nieuwbouw trap,stairz traprenovatie,gietvloer eiken trap,stalen deuren,mooie hal

Geen onderhoud

Naast het feit dat je de trap helemaal kunt maken zoals jij dat wilt, biedt een houten trap nog meer voordelen. Zo heb je er bijvoorbeeld geen onderhoud aan. Je bent echt voor jaren klaar. De trappen die wij opknappen, zijn geluiddempend, kras- en stootvrij en antislip. Vooral dat laatste maakt dat een houten trap ook nog eens heel veilig is. En wat dacht je van LED-verlichting in de trap? Dit geeft niet alleen een prachtig resultaat; ook dit zorgt ervoor dat de trap nog eens een stuk veiliger wordt.

Stairz Traprenovatie knapt dagelijks nieuwbouwtrappen op. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan onze brochure aan of kom langs in onze showroom in Lisse.