Bel voor meer informatie:
0252-508000 of mail ons op info@stairz.nl

Winnares traprenovatie:

“Die nieuwe trap kwam echt als geroepen!”

Meer dan 5000 waren het er. We hebben het dan over het aantal reacties op de Facebook-actie begin dit jaar, waarbij we een traprenovatie weggaven. Uit alle reacties kwam er uiteindelijk een winnares uit de bus. “Zo dankbaar dat juist ik het ben geworden!”, aldus Sam van Diermen. Inmiddels zijn bij Sam langs geweest voor de trap make-over. En het resultaat mag er zijn!

Blij met nieuwe trap

Sam: “Toen ik hoorde dat ik had gewonnen, sprong ik een gat in de lucht. Ik kon het gewoon niet geloven… Zo gaaf! De traprenovatie was zo ontzettend welkom. Onze oude trap was namelijk echt nodig aan vervanging toe. De trap moest opnieuw geschilderd worden en de halve maantjes die erop geplakt zaten, lieten aan alle kanten los, waardoor het ook nog eens gevaarlijk werd. Ik wilde echt niet dat mijn kinderen erover zouden struikelen… Die traprenovatie kwam dus echt als geroepen!”

Een stoere combinatie

Sam zocht een trap die aansloot bij haar interieur. “Ik wilde graag een trap met een strakke, warme en vooral stoere uitstraling.” Ze koos voor vintage houten treden gecombineerd met zwarte stootborden. De verlichting maakt het geheel af. Het resultaat mag er zijn. “Ik geniet elke dag van onze mooie, nieuwe trap. Elke keer als ik de gang weer inloop, denk ik: “wow, wat een plaatje en wat een geluk!”.

De nieuwe trap van Sam: strak, stoer en warm…

Vakwerk

Al met al is het een geweldig cadeau voor Sam. “Iedere keer als ik de gang inloop en de trap zie, dan maakt mijn hart een sprongetje. De trap is zo mooi geworden, een echte eyecatcher. Puur vakwerk ook. En dat in één dag! De monteur was erg vriendelijk en werkte super netjes. Sowieso vind ik de service helemaal top. Ik raad dan ook iedereen een traprenovatie van Stairz aan!”

Wij wensen de winnares nogmaals heel veel plezier toe met haar nieuwe trap!

Contact

Stairz traprenovatie
Meer en Duin 78, 2163 HC Lisse

T 0252-508000
E info@stairz.nl

Openingstijden showroom:

Ma- Vr 8.00 – 17.00
Zaterdag 9.30 – 16.00

Social Media

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen.

winnares-traprenovatie-raquo-stairz-traprenovatie