Stootborden als onderdeel van een traprenovatie - Stairz
Favicon

Stootborden als onderdeel van een traprenovatie

Wat zijn stootborden?

Stootborden zien we alleen bij dichte trappen. Het zijn de verticale planken die de vlakke treden van de trap met elkaar verbinden. Wie onderaan een dichte trap staat, heeft goed zicht op de stootborden. Vandaar dat het wel zo mooi is als deze er netjes en verzorgd uitzien. Een aantrekkelijk stootbord kan – samen met mooie traptreden - het uiterlijk van uw trap of hal veranderen.

De voordelen van stootborden

Allereerst vertellen we u graag meer over de voordelen van stootborden. Een eerste pluspunt is dat er geen vuil of stof onder de traptreden terecht kan komen. Daarnaast geven stootborden stevigheid aan de trap en zorgen ze ervoor dat er minder warmteverlies ontstaat. De lucht kan zich moeilijk door het huis bewegen, waardoor de warmte beter blijft hangen. Tot slot is een dichte trap met stootborden ook nog eens geluiddempend. Allemaal voordelen dus.

De voordelen van stootborden in het kort:

Geen vuil of stof onder de traptreden.
Maken de trap extra stevig.
Zorgen voor minder warmteverlies.
Geluiddempend.

Traprenovatie en stootborden

Stairz Traprenovatie is dé specialist als het gaat om het renoveren van trappen. Tijdens een traprenovatie worden door ons ook altijd de stootborden vervangen. Dit zorgt voor het mooiste resultaat. Wist u trouwens dat wij uw open trap ook kunnen dichtmaken? Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ruime keuze

Stairz Traprenovatie biedt een groot assortiment aan overzettreden in diverse decors: van rustiek tot modern. Of u nu een jaren ’30 trap wilt laten opknappen, of juist houdt van een eiken trap, een beton trap of een zwarte trap: bij ons vindt u altijd een trap die past in uw interieur. Naast dat u bij ons kunt kiezen voor heel veel verschillende soorten overzettreden, zijn er ook diverse opties wat stootborden betreft. Kies er bijvoorbeeld voor om ze in dezelfde kleur als de traptreden te houden of ga juist voor een contrasterende kleur. Er is heel veel mogelijk!

stootborden beton,beton trap,beton traprenovatie
stootborden,witte stootborden,eiken trap,bruin met witte trap,stairz traprenovatie
stootborden,granieten trap,zwarte trap met zwarte stootborden,stairz traprenovatie

Binnen één dag klaar

Met een traprenovatie van Stairz ziet uw trap er binnen no-time weer als nieuw uit. Vaak is uw trap al binnen één dag klaar en kan deze er weer voor jaren tegenaan. U krijgt maar liefst 20 jaar garantie van ons op de renovatie van uw trap. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies!