Moderne trap: de blikvanger in je interieur - Stairz Traprenovatie
Favicon

Moderne trap: blikvanger in een modern interieur

Rechte en strakke vormen gecombineerd met neutrale tinten horen bij een modern interieur. Houd je ook van een moderne inrichting? Kies dan voor een moderne trap en creëer ook in je hal of gang een moderne sfeer!

Modern interieur: strakke lijnen en neutrale tinten

Een modern interieur is nog altijd erg populair. Een moderne inrichting straalt rust en klasse uit. In woonprogramma’s ‘vtwonen weer verliefd op je huis' zien we regelmatig mooie, strakke trappen voorbijkomen. Daarbij zal het je zeker zijn opgevallen dat je in een modern interieur vooral vaak strakke vormen en rechte lijnen terug ziet. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van neutrale tinten, zoals wit, grijs en zwart.

Moderne trap

Bij een modern interieur hoort natuurlijk ook een mooie moderne trap. Stairz Traprenovatie is specialist als het gaat om het renoveren van trappen. Door ons unieke trede-over-trede systeem is je trap binnen no-time weer als nieuw en kan deze er weer voor jaren tegenaan. Ook als het gaat om moderne trappen, ben je bij ons aan het juiste adres.

Strakke combinaties

Bij een moderne trap wordt vaak gebruikgemaakt van strakke materialen en stoere kleuren op de trap. Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar die je moderne trap helemaal af maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie trapleuning of strakke trapverlichting. Wil je ook een moderne trap die slijtvast, anti-slip én stijlvol is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Hieronder laten we je een aantal voorbeelden van moderne trappen zien. Welke trap spreekt jou het meeste aan?

Stairz Traprenovatie helpt u graag aan een moderne trap. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Lisse. Wij zijn u graag van dienst!