Een Moderne trap: de blikvanger in je interieur - Stairz
Favicon

Moderne trap: blikvanger in een modern interieur

Rechte en strakke vormen gecombineerd met neutrale tinten horen bij een modern interieur. Houdt u ook van een moderne inrichting? Kies dan voor een moderne trap en creëer ook in uw hal of gang een moderne sfeer!

Modern interieur: strakke lijnen en neutrale tinten

Een modern interieur is nog altijd erg populair. Een moderne inrichting straalt rust en klasse uit. In woonprogramma’s ‘vtwonen weer verliefd op je huis' zien we regelmatig mooie, strakke trappen voorbijkomen. Daarbij zal het u zeker zijn opgevallen dat u in een modern interieur vooral vaak strakke vormen en rechte lijnen terug ziet. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van neutrale tinten, zoals wit, grijs en zwart.

Moderne trap

Bij een modern interieur hoort natuurlijk ook een mooie moderne trap. Stairz Traprenovatie is specialist als het gaat om het renoveren van trappen. Door ons unieke trede-over-trede systeem is uw trap binnen no-time weer als nieuw en kan deze er weer voor jaren tegenaan. Ook als het gaat om moderne trappen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Strakke combinaties

Bij een moderne trap wordt vaak gebruikgemaakt van strakke materialen en stoere kleuren op de trap. Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar die uw moderne trap helemaal af maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie trapleuning of strakke trapverlichting. Wilt u ook een moderne trap die slijtvast, anti-slip én stijlvol is? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Hieronder laten we u een aantal voorbeelden van moderne trappen zien. Welke trap spreekt u het meeste aan?

Stairz Traprenovatie helpt u graag aan een moderne trap. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Lisse. Wij zijn u graag van dienst!