Traprenovatie? Eindeloze mogelijkheden bij Stairz
Favicon

Trap renoveren: de mogelijkheden zijn eindeloos

Wilt u graag een nieuwe trap? Laat dan uw trap renoveren. Met een traprenovatie is uw trap binnen no-time weer als nieuw. Wat voor stijl u ook aanspreekt: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarom trap renoveren

Er zijn meerdere redenen waarom u kunt kiezen voor een nieuwe trap. Misschien is uw open trap of dichte trap wel helemaal versleten of bent u nu wel eens uitgekeken op dat stoffige of kale tapijt. Wellicht bent u net in een nieuw huis komen wonen en spreekt de trap u niet aan... Kortom: allemaal redenen waarom u uitgekeken kunt zijn op uw huidige trap.

Binnen 1 dag klaar

Wat de reden ook is: met een traprenovatie is uw trap binnen no-time weer als nieuw. Door de trap te bekleden met overzettreden, ziet deze er binnen een dag weer als nieuw uit. U kunt er weer jaren van genieten! En wist u dat onze trappen ook kras- en slijtvrij zijn en dat u van ons maar liefst 20 jaar garantie krijgt op uw trap?

Bekijk hieronder ook het filmpje van de traprenovatie die wij bij Mike en Fleur mochten uitvoeren!

Van hout tot beton

Wat je stijl ook is - modern, klassiek of industrieel - u vindt bij ons voor elk soort trap een mooie oplossing. Of het nu gaat om een open trap of een dichte trap: een traprenovatie is voor ieder soort trap mogelijk. Ga voor een klassieke eiken trap als u houdt van een houtlook of kies voor een betonnen traprenovatie als u juist houdt van stoer en robuust.

 

trap renoveren,nieuwe trap,nieuwe trap,betonnen trap,betonnen traprenovatie,beton grijze trap,trap renoveren,trap laten renoveren,wat kost een traprenovatie,stairz traprenovatie,moderne trap,trap opknappen
trap renoveren,nieuwe trap,eiken trap,eiken houten trap,eiken traprenovatie,moderne trap,stairz traprenovatie,wat kost een traprenovatie

Ook interesse in een traprenovatie?

In onze showroom in Lisse kunt u heel veel verschillende soorten overzettreden bekijken en kunt u zich ook vrijblijvend laten adviseren over bijvoorbeeld trapverlichting of een bijpassende trapleuning. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!